Locktime

Före


Under


Efter


Efter




Nyårsafton

Nu har jag några minuters rast från mitt städande så jag skriver lite. Varför snöar det nu för? Det räcker med det vi har. Nu vill man bara att allt ska bort och att det ska bli sommar igen. 

Nu säger Johanna att man vill ha kvar snön till sportlovet. Och det är väl sant, men efter det ska det bort!

Jag köpte svart nagellack igår. Men det var tur att jag hittade. Slut överallt! På H&M var det slut.. på Kicks var det slut.... Men jag hittade på ica haha jag vet inte om jag passar riktigt i det. Det är skitsnyggt om man kollar på Kenza till exempel, men det kan också bli lite emovarning. Jag tror att man måste fila ner naglarna ganska långt om man ska kunna ha det.
Idag tänkte jag ha på mig ett vitt långt linne, svarta tights, min nya rosa kofta, dom stora guldiga ringarna, svart nagellack och lockigt hår alltså av den där lock/krustången jag fick i julklapp.
Tror ni att det blir bra?

Nu ska sticka in i duschen och börja göra iordning mig. Tar lite kort sen så får ni se hur jag blev. hehe







inte såå lockigt, men jag hittade ingen bättre bild :P


God natt och...

Jahapp, då ska man kanske gå och lägga sig då. Ville bara säga...





Om typ 22 timmar och 52 minuter är det 2010!!

Be Where You Are

Visst blir man kär när man lyssnar på r&b låtar? Det blir jag i alla fall. Dessutom har jag precis kollat på A Cinderella Story.
Inte för att jag är kär i en person just, men bara allmänt kär. Låter det helt loco?

Okej, nu förstörde reklamen på Spotyfi min fina känsla, men den kommer snart igen...

Så, nu är musiken igång igen...

I alla fall. Det är en sån underbar känsla att vara kär. Tror jag i alla fall, jag har aldrig varit kär på riktigt. Jag kan bara tänka mig hur det känns. Är det bara som tjejer fantiserar om att det ska vara så underbart? Att det egentligen inte är något speciellt utan att man träffas och så efter ett tag så börjar man irritera sig på varandra, man träffas mindre och mindre och så bara dör det ut. Är det så? Jag vet ärligt talat inte. haha Den enda jag vet som inte har ångrat en dag att han har varit tillsammans med samma tjej sen dom var 16 och 17 är farfar. Tänk om det var så lätt nu. Att man träffas vid 16 års ålder, blir ihop och är ihop tills man dör. Utan affärer, lögner, skillsmässor och stora bråk. Klart att man bråkar om småsaker, det gör alla, men tänk ändå vad bra det hade varit. Jag måste säga att jag är avundsjuk på farmor och farfar.

En i min klass hade en text på sin blogg för ett tag sen som jag fastnade för. Jag tycker att det är en fin text och allt är rätt det som står.



Jag vet inte varför det är kursiv stil på ett ställe och fet stil på ett annat, det kanske var personligt just för henne.

Det är den här typen av kille jag letar efter. Som har lite innanför sin machoutsida. Jag vet inte om han finns på riktigt, om det alltid kommer vara min fantasi, men man kan alltid hoppas.


Skit my God vad jag blev djup i det här inlägget då. haha Så går det om man lyssnar på r&b säger jag bara.
Nu missade jag 00.00 också!


Bilder


Örhängena jag köpte


Mce-Mcedddddonalds


haha jag står och dansar för mill igen...


Dagen innan nyårsafton

Igår var jag och Mill i Kista och kollade på Trubbel i Paradiset. Den var rolig. Det var längesen jag kollade på en komedi, så det var väldigt kul. :D
Innan bion gick jag och Mill runt i Kista i 4 timmar. Först åt vi på McDonalds och sen shoppade vi loss eller i alla fall Mill...

Jag köpte en kofta från Gina Tricot och tre par örhängen från H&M.
Mill köpte ett linne från Indiska, ett linne och en kofta från Gina Tricot, ett par örhängen från Glitter.

När filmen var slut, vid halv 11, åkte vi hem med bussen. Det var kallt och jag var rädd, men det var jättespännande! haha Det var så tyst, men ändå mycket folk överallt. Inte en enda fullgubbe såg vi! Skönt!
Från Sollentuna station åkte vi med tåg till Norrviken där vi fick skjuts av Mills mamma och bror hem till Mill.
Medan vi väntade på att bilen skulle komma, spelade vi in en liten video på mig när jag dansar. haha Sonia skickade en länk tidigare på dagen där dom lärde ut c-walk, så jag försökte lära mig. Sen ville jag ju såklart visa Mill vad jag hade lärt mig och då ville hon filma.. haha Min ursäkt till att det ser för j*vligt ut är väl att det var halt, grusigt, kallt och jag dansar inte c-walk annars.. haha

Här är videon jag tittade på när jag "lärde mig"



Här är min video där jag "visar" vad jag har "lärt mig"



haha fint va?? xD

Här är en kort video på min vovve också från idag när jag var ute och gick med honom..



Jag gör ett till inlägg nu med lite bilder från igår...

Godmorgon

Nu är jag vaken, inte pigg, men helt okej. För att inte göra pappa mer sur har jag pluggat in mina hörlurar i datorn och har musik i dom i stället. hehe
Idag ska jag på bio med Marilla with the Frilla i kista. Vi ska se en amerikansk komedi. Kommer inte ihåg vad den heter, men det va nåt om 2 par som skulle ut på en paradisö...
Bion börjar halv nio på kvällen, så Mill kommer hit innan och så åker vi till kista kanske runt 6 vad vet jag. :P
Då ska jag köpa upp mitt presentkort på Gina Tricot som jag fick i julklapp.

Juste, angående det här inlägget om att jag var så deprimerad (haha) så för dom som kanske känner sig träffade, känn er inte träffade.. Jag kan säga att dom här personerna inte är i min ålder och börjar på A och J... så alla vet bara... dessutom läser dom inte den här bloggen!

Efter Bion ska jag och Mill åka hem till henne och så sover vi där. Jag var alltid rädd för mörkret förut, fråga Sonia och Mill haha jag kunde inte ens gå själv ute på vintern vid 4, men nu tycker jag att det är askul att typ vara ute och bara vara. haha Bara jag inte går själv vid centrum så går det asbra. Det är bara där det är lite obehagligt med alla fullisar. haha Usch! Dom skriker och nu när det är vinter sitter dom ju inte vid fullgubbbänken utan är lite överallt, så man kan aldrig vara säker.... hehe

Jag tänkte på någonting jag skulle skriva igår natt eller inatt eller vad man nu skriver, men jag kommer inte alls på vad det var. Det var någonting jag tyckte var dåligt tror jag. Jag hatar när man ligger och tänker på någonting på natten och så kan man inte göra det då utan man måste vänta tills nästa dag. Och självklart har man glömt var det var som höll en vaken länge innan man kunde sova.


Här har vi Marilla, inte så mycket Frilla här haha menmen...

Godnatt!

Jaha, nu får man inte vara vaken mer tydligen. Varför måste mitt hus vara så himla lyhört? Man kan inte viska ens utan att nån vaknar. Nu hade jag tillexempel så lågt på datorn jag kunde och ändå kommer pappa upp och säger att mamma hörde: "Vi tar av henne pyjamasen"
Haha det roliga är att varken jag eller datorn har sagt den meningen alls.
Så nu blir man väckt klockan 7 imorgon för at vi ska lära oss en läxa tydligen. När jag säger vi menar jag mig och Johanna.
Sonia tyckte att jag skulle skriva ett inlägg det sista jag gjorde innan jag gick och la mig. Nu har jag gjort det.

Godnatt!


C & R

Chris Brown:








Rihanna:








MITT LIV ÄR FÖRSTÖRT!!!

Jag är fett deprimerad. Ja jag sa fett, men jag ÄR fett deprimerad. Kan tyvärr inte säga varför haha men killar säger jag bara.... Varför ska nån man känner alltid bli ihop med nån annan man känner?? Dom här passar inte alls ihop, både till utseendet och till intressen! Inte alls! Ne fy! Jag ska såå göra så mot någon annan. Jag fick skriva av mig lite på msn till Sonia. Haha hon är exakt lika elak i sina ord som jag, om inte värre... haha



Jag kanske överdriver liiiiiite, men det var kul att skriva som Sonia för några minuter haha

Nu pratar vi om vad jag har gjort idag istället. Jag har varit i Kista med Sonia, Yasmin och Elanie. Det var jättekul! Först gick vi och köpte mina skor. Kommer ni ihåg dom skorna jag ville köpa, dom där svarta, lila och vita? I alla fall köpte jag dom!! Äntligen är dom mina. Supersköna och assnygga.



I Kista gick vi runt lite, åt kebab, kollade efter killar vi känner... haha Juste i sollentuna centrum träffade vi Sonias lover A. När vi skulle äta kebab satt Sonia och letade i typ 10 år efter "den perfekta pommes friten" haha Elanie tog massa kort på henne när hon satt där och åt, och på Yasmin som hamstrade maten i ena kinden. haha


Nu ska jag sitta här och sura ett tag, det kommer säkert ett inlägg lite senare.   

Olle dole och doff


Hampus





          
       
         

           

Sommaren 09


Videoinlägg


Cuchi lou


Test

Testinlägg!

Yes! Ny bloggadress, nya möjligheter!

Yes! Äntligen hittade jag en bloggadress som inte redan fanns. Jag har testat: Overandout.blogg.se, overnout.blogg.se, over-and-out.blogg.se, menttobee.blogg.se, menttohappen.blogg.se och så vidare...

Jag börjar om från början här, ska fixa header och sånt snart. Jag kommer nog inte flytta över alla inlägg från min gamla blogg för jag vet inte hur man gör.. Så är det något ni vill se så kommer jag ha en liten länk i ena hörnet.

Här kommer ni till min gamla blogg


RSS 2.0