Grönan imorn!

Godmorgon

Igår kom Bogdan kl 3, tror jag, till mig. Det regnade exakt hela dagen. Det slutade kanske vid 11.
Idag ska jag kanske träffa Sonia om allt går som det ska och sen får vi se om jag träffar Bogdan ikväll efter hans provdag på jobbet.

Imorgon blir det gröööönan för första gången på två år! Dit ska jag med Bogdan, Cornelia och hennes kompis. Sonia och hennes kusiner kommer vara där också. haha Jag har verkligen träffat hela sonias släkt på både hennes mammas och pappas sida, efter imorgon dårå.. haha Nu ska jag göra lunch till Chess och till mig.


Asså Cuchi lolooo du är saknad! <3

Jorå

shololololo!

Idag.. vad har jag gjort hittils? Ingenting. haha jo jag somnade om i soffan medan jag kollade på något på tv.. kommer inte ihåg vad, men det var spännande och jag vill inte somna. Jag har ont i huvudet för att det är tung luft och dåligt väder. Men jag är ändå på konstigt humör.. asså glad typ hypad. nej det här går inte hahah jag kan inte koncentrera mig på att skriva. haha det händer för mycket runt omkring. Bogdan kommer om ca 10 min i alla fall. C ya!


Kontroll över människor

Godmorgon

Jag kommer somna om när som helst nu känner jag, men jag måste vara uppe och ge Chessy mat. Jag ligger i soffan och kollar på nån dokumentär om att media lurar människan. Jag och Bogdan pratade om det här igår faktiskt. Han sa att median gör så att människan fokuserar på något annat, t ex en jordbävning, medan stora människor med makt gör helt andra saker. Fast det märks inte för att dom är så fokuserade på den här jordbävningen. Dom högre makterna kan alltså utlösa en jordbävning eller tsunami. Scary huh?!

Igår träffade jag milkie moo och Bogge. Mill och jag åt prinsesstårtan som hon köpte till mig i present. Vi har som tradition att äta prinsesstårt bitar när vi har namnsdag. Och nu överraskade hon mig med det till min födelsedag. Efter den tog vi på oss varsin bikini och solade på min studsmatta och pratade om verkligen allt. Det var kanske en månad sedan som jag träffade henne, så vi hade gannska mycket att prata om.

Sen åkte hon hem och jag träffade Bogdan. Vi gick hem till mig och försökte kolla på tv i "hångelrummet" vilket inte funkade alls, så vi kollade på southpark på min dator. Sen hoppade vi på min otroligt gamla studsmatta och vi pratade också om allt, som vi alltid gör. Senare när mamma och pappa hade gått och lagt sig satt vi i soffan och kollade på Jackass och korkade människor. hahah Jag fattar inte hur man kan vara så puckad att tillexempel pierca ihop rumpan eller bada med alligatorer. Dom kan inte ha någon smärtgräns överhuvudtaget.

Idag ska jag träffa Sonia först. Elanie  skulle också varit med, men hon kunde inte. Jag vet inte vad vi ska göra, men vi kommer på något. haha efter att jag har träffat henne ska jag träffa Bogdan. Det är min absoluta favoritfilm, 50 first dates, på tv och han gillar den filmen också, så vi ska kolla på den. haha Wiii! :D Asså det har seriöst varit min favvofilm sen många år tillbaka. Jag kommer ihåg när jag var yngre och kunde kolla på den i flera dagar i rad utan att tröttna på den.

Nej nu måste jag göra välling. C ya soon!


Jag, Mill och Sonia på hardrock café


jag, Sonia och Elanie på pendeln


haha Jag och Bogdan på valborg xD



Tisdag

Godmorgon

Nu har Chessy lugnat ner sig efter sitt vanliga morgonspring. Så nu ligger hon och sover, eller ska precis börja. På tv:n idag är det "allt om hundar". Man lär sig verkligen mycket av det. Just nu berättar dom om Akitan.
Ja.. Idag ska jag träffa Mill. Vet inte riktigt när jag vågar ringa, som vanligt. haha Jg ringer dig klockan 1.

Åh jag kom på en grej! Snart är det ung 08 i kungsan! Och The Voice!! Näst nästa vecka acually. Nu ska jag kolla vidare på vänner. See ya soon!


Måndag

Hej

Idag har jag varit med Bogdan. Vi hyrde haunting in connecticut och gick hem till mig och kollade på den med Johanna och Julia. Den.va.läskig. Johannas två killkompisar kom också på slutet. Efter det kollade vi på american pie hahahahh ÄLSKAR dom filmerna! jaaa... sen träffade B mamma... det gick bra! :D

Vid 7 åt jag lasagne och sen ville Bogdan träffas igen, så han kom hit. Vi pratade om allt. Vi kollade på mtv....

Imorgon ska jag träffa mill efter 100 år! Och sen kanske Bogge också. we shall see ;)



Skum typ man blev..

Hej!

Asså jag skrev ett inlägg imorse men jag glömde att publicera. haha

Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket. Jag och Johanna gick till centrum och kollade på lite shorts och skor. No luck tyärr. Nu ligger jag i sängen redo att bara kunna släcka när som helst och bara somna. JAg har redan gjort den jobba delen att byta om och fixa mig. haha asskönt! Jag ligger här i alla fall och snackar med Bogdan. Sonia övergav mig för ett tag sen...

Imorgon är det en ny dag, nya möjligheter och nya äventyr. haha Då ska jag, Bogdan och kanske Johanna med kompisar kolla på skräckis. Nu ska jag sova så vi höres imorgon!


13 timmar

Hej

Idag, eller inatt, sov jag 13 timmar! Är inte det sjukt? haha Jag bråkade med mami och papi och jag mådde inte bra alls så jag gick och la mig nio, vaknade 10, gav Chessy mat och sen somnade jag kanske halv elva och sen vaknade jag halv 10 tror jag imorse. Jag håller på att somna nu också. Jag är heeeelt slut!
Jag var och åkte tåg med Chessy idag. Det gick jättejättebra :D Hon var så lugn och fin. Efter det åkte jag och C med mamma och pappa till mormor och morfar för att äta hallon och glass. Det var gott, men jag blev så himla trött. haha

Egentligen skulle man hyra en film, hitta någon som ville kolla på filmen, och ha en myskväll när det regnar och allt.

Just nu önskar jag att jag bodde själv. Tänk vad skönt att kunna vara själv och slippa störas av alla. Kunna ha vem som helst där utan att någon säger nåt. SKÖNT! Man kan ju ändå åka hem till mamma och pappa om man känner för det liksom.


Sjuk?

Det känns som att jag kommer bli sjuk när som helst. Jag orkar och kan inte vara sjuk nu! Jag har för mycket att göra. haha

Idag stänger jag dagiset och imorgon börjar jag nio. Sen åker jag till farmor och farfar och är där över helgen. Nästa vecka händer mycket grejer. haha Grönan två gånger, Julia och jag ska ha scary movie kväll och jag ska träffa mill! Jag gick och köpte kycklingkorv igår som jag ska ha till Chess-chess. Jag började klickerträna henne imorse. Inte att lära henne något trix, utan lära henne förstå att klickern betyder godis. Hon är verkligen heeeelt galen på mornarna. Springer runt som en jag vet inte vad och det finns ingen chans att lugna ner henne. Rätt som det är ramlar hon ihop i en liten sovande hög. haha Och där ligger hon och sover hela förmiddagen och in på eftermiddagen. hahaha
Efter jobbet idag ska jag hem, byta kläder, duscha och gå upp till centrum oh träffa Bogdan. Jag vet inte om jag måste ta med Chessy för att ingen annan vill eller kan ta hand om henne. Vi får se..

Nu håller hon på med Hampus matskål så jag måste gömma den för henne. haha Hej dååå.


Eclipse

Hellu!

Igår jobbade Sonia och jag och sen åkte vi direkt till kista och kollade på Eclipse. Den var bra, men som ni kanske har märkt är jag inget big fan av twilight, så det var inget jättespeciellt liksom. Efter filmen kom mamma och hämtade oss och körde Sonia till sollentuna station. Vägen dit asså.. hahah jag var ganska flummig och vi tror att det beror på den rädda bullen :O

När jag kom hem åkte mamma och pappa direkt till moster Lotta och morbror Leffe. Jag chattade lite med Bogdan och han behövde hjälp med sitt cv, så han kom till mig ett tag. Efter ett tag gick vi ner med Chessy till stranden och satt där ett tag. När jag gick hem var klockan tjugo i tio. Va fint det är ute då! haha man blir ju gråtfärdig alltså. xD

PÅ FREDAG KOMMER MILL HEM!!!!! :D :D :D :D Oj vad vi ska hänga i träd! hahah Hon har varit borta i kanske 3 veckor, så hon har inte träffat Chessy och så har hon ingen dator eller täckning där hon är så vi har inte kunnat prata heller. :( Det ska bli kul att träffa henne!

Jag kom att tänka på en sak nu. Tror ni att kompisar påverkar varandra på kroppsliga sätt? Man brukar ju ha mens samma tid som sina närmsta kompisar. Det är creepie by the way! I alla fall asså jag menar, en jag känner och hennes kompis har fått gåvan att inte ha något hår under armarna! hahaha Låter kanske aswierd men det jag menar är asså det är ju inte så vanligt att man slipper det. Tror ni att det beror på, asså att båda inte har det, för att dom är kompisar?? hahahah Okej förlåt det här behövdes inte läsas. xD Sorry. Min skumma blogg, mina skumma tankar. Read it or Leave it! haha

Här kommer lite bilder från imorse...








<3

Sådär ont i magen igen..

Jag ligger i sängen och ska snart sova. Jag lysnar på lugna favoriter på radion på nätterna. Först var det för att Chessy inte skulle känna sig ensam på nätterna, men nu har det blivit lite som en vana.. Det är jättemysigt!

Det enda är att jag blir så himla deppig som man kan vara när jag lyssnar på alla kärlekslåtar. Ena låten handlar om hur mycket man älskar varandra och då får jag ont i magen för att jag vet hur det känns och jag älskar den känslan och jag tänker tillbaka på det underbara. Helt plötsligt när man är så inne på låten ommer en ny låt som handlar om hur sårade dom blir pågrund av kärleken och dom längtar så efter sin älskade. Då får jag ont i magen för att jag tänker tillbaka på det jobbiga.. haha jag är knasig.

Jag älskar lugna favoriter. Inte bara för att det är softa låtar att lyssna på, utan att det är så äkta röster. Ingen autotune där inte eller vad det nu heter när dom gör om rösterna så att det låter så perfekt och inte en enda falsk ton. Dom här låtarna finns falska röster, men det låter inte falskt för det kommer från deras hjärtan. Man blir nästan tårögda när man hör vissa låtar för att man kan relatera till dom. Jag och Sonia pratade om det här om dagen. Om att låtar som man kan relatera till är dom man älskar mest. Jag erkänner, jag kan ligga som en bebis och gråta ibland om jag lyssnar på en låt som är jag kan relatera till väldigt starkt. Det spelar ingen roll om jag är jättejätteglad eller jättejätteledsen. Jag gråter för allt! hahaha Det kan man inte tro va? Jag är nog väldigt duktig på att dölja med att skratta.

Nu blir det här ett väldigt långt, kanske väldigt tråkigt, inlägg om kärlek och låtar.

Jag har alltid tyckt att "Jag älskar dig" är väldigt starka ord att säga till någon. Säger man dom orden till någon ska man verkligen mena det också. Inte bara säga det för att den andra säger det eller bara för att göra sin partner glad. Jag har alltså väldigt svårt att titta någon i ögon och säga "Jag älskar dig, et gör jag verkligen"
Det är konstigt, men orden liksom fastnar i munnen. Många säger dom orden bara för att leka, och jag blir så grymt irriterad på dom människorna! Lek inte känsliga och säg det. Det sårar mer om man har fått dom orden sagt till sig och sen kanske blir dumpad för att den andra tröttnade eller något liknande. Folk missbrukar orden alldeles för mycket. Fegt.. Stå för vad ni känner och tänk verkligen till innan ni säger det då låter det mer äkta och det kommer mer från hjärtat!

Shania Twain - You're Still The One


Brian Adams - Everything I do...I do it for you


Godnatt <3

Måndag

Hej hopp!
Idag har jag jobbat och sen gick vi och badade. Det var svinskönt! Chessy badade lite också. haha Jättesöt va hon! xD Nu sitter jag med frugan (datorn) och kollar på Lotta på Liseberg eller vad det nu heter...
Helgen va skön. Jag var ganska trött efter allt jobb, så det var skönt att slappna av lite i alla fall. Nu har Penny åkt hem också. :( Jag kommer sakna dig fluffpennan! Hon blev så otroligt mogen när Chessy kom och sen hon löpte.

Jag kommer inte på något mer att skriva.. haha jag ska äta lite jordgubbar och glass nu. Puuuuuuss!

Lördag

Godmorgon!

Jag sov enda till nio idag. Fast det var inge bra för Chessy kissade en flod i mitt rum.. Jag tror att hon väckte mig vid kanske sju, men hon gick och la sig igen så jag somnade om.

Idag ska jag ta hand om mina hundar istället för andras hundar hahah Jag tänker börja gå u lite med Chessy så att hon lär sig det också. Ses senare!

Fredag

Hej!

Sitter här vid tvättbrädan, lyssnar på Trey, kollar på tv och har ont i magen. Det var flera år sedan jag hade såhär ont i magen. Nu har jag haft ont i ryggen också vilket jag aldrig har haft tidigare.. Inte bra!

Idag jobbade vi. På lunchen åkte vi till Kista centrum och åt där istället för på donken igen hahah Vi har ätit där tre dagar i rad nu xD Inte okej alls hahaha Tur att jobbet går ut på att gå ut med hundar så att man får bort alla hamburgare. haha
Chessy ligger och sover någonstans. haha Hon har sprungit runt som en.. jag vet inte vad i heeela huset och nu Deckade hon någonstans. hahah

Imorgon, vänta det är lördag.. då ska jag tvinga någon annan att gå upp tidigt så att jag får sova ut! Jag har ju gått upp runt 6- halv sju varje morgon den här veckan och förra veckan. Jag borde få lite sovmorgon tycker jag.
Chessy blir 10 veckor imorgon också! Det går fort som attan känns det som. Jag måste börja kolla på valpkurser. Är det någon som kan rekomendera någon kurs så lämna gärna en kommentar :)

Haha när Sonia och jag skulle åka tillbaka till dagiset idag, stod det två personer, en ung kille och en äldre man. Vi gick förbi dom två gånger och varje gång började den yngre att säga: Hey tjejer vill ni smaka svenska jordgubbar?? Då säger vi: Nej det är bra tack. Och så börjar vi gå vidare och så säger den äldre mannen till mig: Du kan få smaka gratis ;) asså varför sa jag nej till jordgubbar egentligen?? hahah jag ville ju inte köpa för att jag var så mätt, men är det gratis.. Hur kan man säga nej till jordgubbar?? hahahha Alltså vilka konstiga män det finns i världen och väldigt många i sollentuna -.- haha men man får sig ett gott skratt i alla fall! Det roliga är att jag ler och säger md snäll röst "nej tack" och skrattar lite snällt. Andra bara tittar på dom med mördarblick och går därifrån utan att säga nåt. Ibland himlar dom med ögonen och rynkar på pannan.


Sonia och jag i husbys tunnelbanerulltrappa :P 

Fluff-Svamp

Hello!

Sitter här vid min lilla rosa dator. Jobbet gick bra idag. Sonia och jag fick ta en promenad själva med 5 hundar var. Det gick otroligt bra! Alla var så snälla. Efter worket träffade vi Elanie i sollentuna och gick till vallen och sedan vidare till en parkbänk på strandvägen. hahahahaha Jag gjorde bort mig... igen. -.-

Chessy är så himla gullig! Hon har börjat slicka Hampus i mungiporna och ser jätteskyldig ut hahha Hampus hatar det, men det är så gulligt! Sen har hon börjat leka och gömma sin matskål och första gången hon gjorde det och la den på Hampus kropp när han låg ner hahahhah Jag skulle precis hämta kameran när han reste sig upp -.-

Nu ska jag äta sista tårtbiten. Yehoo!  


Här är min lilla dator :D

14 juli

Hej hopp!
Nu är det cirka en halvtimme kvar av min födelsedag. Det har varit en jättebra dag! haha nu hör jag några som skriker nere på stranden xD fulla antagligen haha i alla fall så är jag väldigt nöjd! Johanna ligger här brevid mig och kollar på digimon hahahha åhh flashbacks från läänge sen!

Föresten sitter jag och skriver från min nya dator som jag fick! En liten rosa mini-pc. haha Det roliga är att jag skrev för flera månader sedan att jag ville ha just den här datorn och så får jag exakt den också! Mamma och pappa allså! Älskar er! <33

oj haha tiden drog iväg xD nu är det alltså inte min födelsedag längre. haha Godnatt!


Cumpleaños!

Hej!
Idag fyller jag åår! haha Jag gillar inte riktigt min födelsedag. Vet inte varför.. tycker att det är onödigt bara haha
Vi har jobbat idag och det var jäääättevarmt! Jessica på dagiset fyller också år idag. Grattis igen!
Orkar inte skriva mer, men jag ska äta tårta snart och mat såklart. Det är topp!
Hej dååå!

Födelsedag

Hej!
Det var jättekul att komma tillbaka till barky's. Lite fööör varmt, men det var ändå great!
Hörrni.. jag fyller år imorgon.. haha jag har inte kommit ihåg att säga nåt om det, men det gör jag i alla fall. Jag gillar inte födelsedagar. Jag behöver inte den dagen liksom. Den är som alla andra dagar förutom att man får en orsak till att äta tårta. hahha
Godnatt!
haha Sonia och Penny har dragkamp xD

Jobb imorgon!

Hej!
Idag har jag solat, vaktat hundar och badat. Mamma och jag gick ner och tog ett dopp i äckliga edsviken. Men gud så skönt det var! Mitt hår luktar fortfarande sjögräs och äckel, men det var så värt det! Mycket folk var det också. Efter det kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde... jag kollade på tv i alla fall..

Imorgon ska jag och Sonia börja jobba på Barky's! Jag längtar jättemycket! Det var länge sen man var där. För dom som inte vet så har jag, Mill och Sonia praoat där i åttan och sen praoade jag och Sonia där i nian. Trevlig personal och trevliga hundar! Chessy följer med på tisdag, min födelsedag, istället för imorgon för att jag vill inte passa henne utan fokusera på att jobba och komma ihåg hur allt gick till. :)


Selma och Sonia från åttans prao

Sorry...

hehe jag är hemskt ledsen för att jag inte skriver... jag har fullt upp hela dagarna.
Idag har jag varit på handledarutbildning med pappa. Det var vaaaaaarmt! Man kunde andas in, men inte ut xD Det tog stopp! Sen åkte vi till mormor och morfar en stund efter att jag sovit. Vi tog med oss lillan och det gick jättebra med bil och hiss. Lite konstig var hissen, men det funkade. Hon har växt jättemycket nu har jag sett sen hon kom hit! Och hon är tung också. haha knappt så att man orkar bära henne längre.

Nu ska jag äta glass med hallon. Seeya latah!


Älskar dig skruttan! ♥

Hemsk mardröm

Jag gick upp tidigt imorse och som vanligt somnade jag om när alla åkt och sover till 10. När jag sov då, drömde jag en mardröm. Jag drömde först om hur jag köpte Chessy och jag gav uppfödaren pengar och skrev under papper. När jag kom hem med henne så var det tydligen inte min hund längre utan Sonias kompis hund. Jag blev jätteledsen och grät under hela drömmen. Och jag sa hela tiden att dte var ju jag som betalade och skrev på papprerna att det var MIN hund. Men tydligen inte. När jag vaknade sen hade jag glöm bort drömmen och gick upp och lekte lite med Chessy och så kom jag ihåg drömmen. Usch! Det var jättehemskt faktiskt! haha

Idag kommer Sonia och Elanie hit och ska hälsa på galningen. Man får egentligen inte träffa hunden första veckan, men hon är så himla trygg i sig själv så jag tror inte att det blir några problem alls. ;) Penny är livrädd för dammsugaren och Hampus tycker väl att den är lite konstig, men Chessy som aldrig har sett en dammsugare i hela sitt liv, somnade till den! hahah Först gick hon fram och nosade på den när mamma dammsög och sen somnade hon brevid den. Är inte det coolt?? Det känns som att det kommer gå jättebra att tillexempel åka stora läskiga bussar och stora långa tåg. haha Hon klarar det ;) Vi får se nästa vecka när vi jobbar och tar bussen till jobbet...


Lugn dag

Hej hopp

Idag gick jag upp halv 7. Skönt med lite sovmorgon! hahah Jag tog med Chessy på hennes första prommenad idag. Det gick jättebra! Jag älskar hennes sätt att gå haha jag borde filmat xD Hon liksom går som om hon skulle valla. Det som inte va så gulligt var att hon ville äta upp fågelbajset nere på stranden... Den här dagen har inte varit så jobbig faktiskt som dom tidigare dagarna. Eftersom att det är så varmt, sover hundarna hela tiden. Imorse var C lite för galen och hade fnatt i säkert en timme. haha Men när solen började komma, däckade hon. Åh vad jag längtar till hon blir stor!!! Hon kommer bli så bra! haha

Juste! Jag kanske inte har berättat att jag ska jobba på Barky's nästa vecka och veckan efter. Då ska Chessy få följa med. Jag hoppas verkligen att hon sköter sig då.. Och att hon inte kissar på sig överallt inomhus.. :S Jag ska ta med henne första dagen och se hur hon är. Eller kanske andra dagen..



 

Jag har försökt ta lite bilder på alla tre tillsammans. Det är svårt!









6 Juli 2010

Helluu!
Idag började min dag kvart i sex. Jag gick upp, torkade kiss och gick ut för att hålla koll på den lilla. Nu har Chessy och Penny börjat leka, så dom leker tills båda somnar. haha Skönt xD
Jag vet inte vad det är med Penny, men hon vägrar äta sitt torrfoder. Hon spydde i morse också... Jag har försökt ge henne lite filmjölk med torrfodret, men hon slickar bara upp filen. Annars är hon jättepigg. Hon leker och bajset ser inte konstigt ut. haha Snuskigt kanske att prata om hundbajs, men det är vardagsmat för mig och alla hundägare.

Johanna har lämnat mig ensam hemma med alla tre hundar, så det är mycket att göra! Jag kan inte gå någonstans för att jag måste passa C och jag kan inte at med henne heller. haha Huset är ett fängelse. Fast ett gulligt och roligt fängelse! Jag testade igår, när jag tränade hundarna, att testa om C kunde börja lära sig sitt lite försiktigt. Man ska ju inte börja träna dom så tidigt, så jag prövade bara 3 gånger. Första gången fattade hon inte och jag fick sätta henne ner med handen och säga sitt. Andra gången gjorde jag samma sak, fast det gick snabbare. Tredje gången kunde hon utan att jag visade med handen! Är hon inte en grym corder bollie!? hahah Sonia sa corder bollie nån gång och sen dess har jag börjat säga det. C passar mycket bättre i att vara en corder bollie. haha Nu i alla fall så kan hon sitt. Jag testade en gång i morse för att visa mamma och pappa och då gick det. Jag blev så glad för det känns verkligen som att hon kommer bli en bra hund. Man ser det på henne. Hon är lyhörd och uppmärksam när man säger hennes namn och hon kommer när man ropar. 8 veckor!


  

Lite bilder från idag


Chessy är hemma

HEEEEJ!!
Jag skrev inte igår för att vi kom hem ganska sent och så ville jag ju inte sätta mig direkt vid datorn när jag kunde titta på min nya valp!
Vi åkte till Helsingborg och sov över på ett vandrarhem. Dagen efter åkte vi till Chessy's uppfödare. Vi kom in i huset och blev mötta av mormor Tilda och hennes två barn Bonita och Torre. Bonita är mamman till valparna. Vi kom ut på tomten och såg en valphage med 6 valpar i. En valp hade redan hämtats. Jag såg direkt vem Chessy var. Hon var såååå söt!!!!! Jag blev tårögd när jag såg hur liten hon var! Hon var mycket mindre än vad jag trodde och hade sett på bilderna. Hon är lika stor som Penny bara att Chessy har lite längre ben hahaha
Vi tog massa kort, fikade och jag skrev på massa papper. JAG! haha Det kändes väldigt vuxet haha
När vi gick därifrån och satte oss i bilen spydde hon och kissade på sig direkt. Stackars liten :(
Resten av resan låg hon och sov så gott i sin tvättkorg som vi hade istället för transportbur. Vi stannade på McDonalds och hon fick en mugg med vatten i. haha Den muggen välte hon såklart och stoppade ner hela huvudet så att hon fastnade. haha Det var några killar som gick förbi och sa: hundtricket... hahaha
När vi äntligen kom hem träffade vi Hampus och Penny nere på stranden för att dte inte skulle bli så stelt. Det gick jättebra. Haha Hampus är mest intresserad av Penny eftersom att hon löper. -.-

Natten gick också bra. Jag och Johanna sov i mitt rum med Chessy. Vi hade radion på så att det skulle vara någonting som lät hela tiden så att hon inte kände sig så ensam. Jag vaknade vid halv 5 och plockade upp bajs och kiss på mitt golv. Sen somnade jag om och blev väckt vid 7 av pappa som sa att jag måste sköta om min hund.. jag hade ställt klockan på halv 8 för att hon skulle ha mat, men någon hade öppnat dörren så hon hade sprungit ut och kissat och bajsat... Jag gick upp, gav henne mat. Hon lyckades också välta Hampus vattenskål så att det låg vatten över hela golvet som jag tog upp också. Sen gick jag och la mig i soffan och sov där till 10 tror jag.

Hela den här dagen har gått ut på att torka golv, busa och göra mat. Hon är världens sötaste, men hon kissar som en fontän! Hela tiden! hahaaha
Hon lekte med Penny nu på kvällen och så skulle hon jaga Penny och hoppade rakt in i trappan på altanen. Hon haltade då, jag vet inte hur det är nu, men det var så synd om henne då :( haha Sen ville hon komma ut till H och P och hon hoppade rakt in i glasdörren hahahahahahah Hon är ganska klumpig xD
Jag ser fram emot imorgon och resten av veckan för att få vara med min bebii!














S to the A

shaaaaaaaa sonia in tha blogg!! hahaha :D ja skriver från iphone just nu så allt kmr sitta ihop nu så de kmr bli jobbigt att läsa haha tessan får fixa de när hon kmr hem ;) tessaaaan är i Malmö??? gissar ja på hahahha nånstans nere i iaf! haha hon ska ju få cheeeessy imooooorn!! :D:D och vet ni? jaaaaag kmr va den första som får träffa hne!! hihi i'm sooo happy!!!!! hahahha men japp tessan tyckte ja skulle skriva här för ja hade tråkigt xD men ja ska sova nu! tessan kmr hem imorn! hon ska hämta chessy kl 10 sen kmr hon hem :) men dåe inte jag hma för dåe jag på kryssning! -.- men aja de blev ett kort inlägg haha orkar inte skriva mer får ont i tummarna xD hahaha tessan, i already miss you twiinie! <3 and wei! don't miss me too much peeps!! LOVE, RESPECT & PEACE! //Sonia.

Hej då!

Nu åker jag och hämtar hem min hund! Jag kommer lägga ut bildbomb imorgon när jag kommer hem ;)

Gårdagen

Hej. asso... ja ska ditåt, nej ditåt. du, akta dig. kom hit.
HAHAHAHHAHAHHAHA

JAG KOM IN PÅ REALGYMNASIET!!!!!!!!!!!!!

Jag fick veta nyss att jag kom in på Realgymnasiet där jag tog Hund som inriktning. Jag är sjuuuuuukt glad! Jag trodde inte att jag skulle komma in eftersom det var så få platser, men tydligen! :D Jag skakar av lycka! Nu får jag ta med mig Chessy till skolan och jag behöver inte vara orolig längre över att hon inte får det roligt. Och en annan rolig sak... JAG SKA ÅKA OCH HÄMTA CHESSY IDAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller vi hämtar henne imorgon, men vi åker idag och sover över på ett hotell. Nu ska jag bada Hampus tydligen. See ya later! ♥

RSS 2.0