Toy Story 3 3D

Helluu!

Johanna och jag var på bio, Toy story 3 3D, nyss. hahah den Ä G D E!


Ja, det här började jag skriva på igår, sen blev det sent och jag skulle sova, så jag fortsätter nu istället.

 Idag ska vi till skansen med klassen. Jag känner mig jättedålig och har inte alls lust att spendera dagen utomhus, men jag går ändå. Efter skolan är det tabla. Om jag går på den får vi se. Om jag inte blir bättre under dagen åker jag nog hem och blir frisk istället. Jag tänkte måla mina naglar nu och det blir lite svårt att skriva samtidigt som man göra det, så vi höres senare! 

Johanna och jag i snygga 3D glasögon...
 



Jag vet inte om det syns, men jag köpte ett blinghalsband till lilla Chessy igår. Rosa/lila med strasstenar på. Skitgulligt!

Frukost med päronen

Godmorgon!

Idag är det konsert med tablan. Har ingen aning om vad vi ska spela, men det blir säkert bra!
Igår var jag och Sonia på en festival/konsert i täby. Det var kul!
Bogdan och Johanna satt hemma medan jag var borta. Vi gick och la oss vid 1 och jag kunde inte sova fören vid 3.
Bogdan gick och la sig i min säng sen och nu ligger båda och snarkar i varsin säng medan jag sitter med päronen och äter frukost och pratar lite. Ska vara lite socce nu så vi får höras en annan gång. Förhoppningsvis inte om två veckor... PUSS!

  
TITTA VA LITEN! Nu täcker hon typ halva mattan!

1 månad

Godmogon!

Idag är det en månad sedan jag och Bogdan blev ihop. Det har gått fort! Var tog augusti vägen?

Jag har en grej att göra idag, och det är att klippa det förbannade gräset. Igår gick det inte alls och jag har skjutit upp på det i en vecka, så jag måste göra det idag. Det är det att jag får inte igång den. haha I-lands problem på hög nivå här xD

Chessy åker till mormor och morfar idag också och ska vara där hela veckan. Jag ska äta middag hos dom på tisdag och torsdag, så jag kommer träffa henne ändå.
Nu ska jag äta mitt ägg som jag har gjort till mig själv haha c-ya later!


Love you! <3


Besök

Godkväll

Fattar inte varför jag inte har skrivit tidigare idag. Har inte gjort ett skit på hela dagen. Jo, jag skulle klippa gräsmattan, men den ville inte starta så jag blev arg och jag fick massa myggbett på samma gång så jag blev tillslut galen och gick och tog ett skönt bad istället. Sedan badet har jag haft jätteont i huvudet. En orsak till att jag fortfarande har det kan vara att jag har lyssnat på hög musik hela dagen också..

Om några minuter kommer Marie hit. Senaste gången vi träffades var på skolavslutningen tror jag. Knaaasigt!
Nu har jag lärt Chessy ganska mycket (tycker jag). Sitt, ligg, tass, rulla runt, loss, kom (måste tränas mer) och nu håller på med att sitta vackert. Hon ramlar bakåt ibland, men hon är så duktig. Nu ska jag ta på mig lite mer kläder innan jag går och hämtar marre. C-ya! 

 

Saknar dig syster!!! <3333

Typ sämst?

Hellluuuuu!!

Jag är typ inte alls bra på att skriva på denna blogg. Tråkigt tråkigt..

Jag har i alla fall börjat skolan nu och det känns jättegött. Jag längtar efter att vi börjar på riktigt. Nu är det ju bara "lära känna"-dagar. Imorgon ska vi klättra och vara i ett stall tror jag haha

Nu orkar jag inte skriva mer. Det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu. Jenny hjälper mig här med mitt CV så vi får höras senare. Kan ta minuter, timmar, dagar, år................

Jobb

Helluuu!

Inatt har varken jag eller Bogdan sovit någonting. Jag gick och la mig klockan elva och sov till kanske ett eller två. Sen väckte han mig och ville att jag skulle vakna. haha Sen tror jag att jag somnade lite igen och så vaknade jag halv fem. Då ligger han brevid mig och är också vaken. Jag kommer inte ihåg hur vi kom in på det men han sa att allt han gjorde tidigare på natten bara var en dröm. Jag kände mig seriöst psykiskt sjuk! hhhaha Jag hade ju så många detaljer som var verkliga, men han sa bara att det var en dröm. Det roliga var ju att det inte alls var det. Men jag trodde honom nästan efter några timmar...

Klockan 6 går vi upp för då skulle Hampus ha mat. Vi äter varsin panpizza och fortsätter psyka varandra. hahah Efter det gick Bogdan och la sig och jag gick en lång promenad med Hampus. Det var såååå skönt! Han kunde gå lös hela vägen förutom när det kom hundar och det vare liksom mysigt varmt/kallt. Precis lagom. Han gick bakom mig som en gammal farbror. Sötis! När jag kom hem väckte jag Bogdan och så åkte vi/jag och jobbade 2 timmar i stan. Allt gick jättesmidigt. Allt det här har alltså hänt idag. Klockan är nu 12. Nu ska jag ge vovven mat. C-yaa! Juste Jenny är påväg hit också :D








Save the world!

Hej hej

Hela veckan har jag varit med Bogdan och sovit över och sånt. Det var en dag som sonia och jag gick till ung08 och träffade Yasmin och Elanie där... kommer inte ihåg vilken dag.. det kan ha varit i onsdags...

Jag blev jättetrött nu och hundarna sover, så jag tänkte blunda en stund för Bogdan är inte här just nu :P haha Cya soon!

Sötaste valpen..

bild lånad från Sonia Qureshi

YO!




Bilder













Låååång update

Godkväll

Sämst på att uppdatera.. jag vet.. fick order från min pojkvän nurå att skriva, så jag skriver lite om veckan.

Jag har varit med Bogdan och Clara. På torsdagen sov Bogdan här för första gången... det var kul. I lördags var jag och bästus Clarus på festus i frysen. Jag var väldigt trött, så det började inte såå bra, men det ändrades snabbt och blev en superkväll! Tack Clara! <3 När vi åkte hem hade Iron Maiden haft konsert eller nåt så det var massa fulla, leriga hårdrockare på centralen. Det var läskigt. Dessutom hade varken Clara eller jag något blodsocker i kroppen vilket ledde till först överdriven rädsla för mig och irritation för Clara, men det slutade senare i flum. På stationen träffade vi Sonias kusin Kamran vilket gjorde mig lite lugnare i alla fall. haha Sen var det nån kille som kollade surt, på skoj, på Clara och sen sa förlåt. Skum typ.. 
Vi gick av tåget och Kamran ville prata med mig, men hans buss kom så han var tvungen att springa. haha Efter det mötte vi Bogdan och gick hemåt. Andra gången han sov hos mig. Igår, eller i förrigår blir det nu, åkte Clara hem tidigt på morgonen. Vi ses snart igen buddie! Jag kommer inte ihåg vad jag och Bogdan gjorde på dagen, men han sov i alla fall över igen. haha

Tydligen har jag pratat i sömnen varje gång han har sovit här. hahahha Jag vet att jag kan göra det ibland, men inte så ofta.. 
Första natten hade jag spärrat upp mina ögon och frågat lite i panik vad han hade i handen. Han blev livrädd och sa att han hade en kudde. Kommer inte riktigt ihåg vafd som hände efter det men han fick hjärtattack i alla fall. Natt 2 var jag 100% säker på att han hade en orm i handen. Jag ställde mig upp och tände lampan på högsta lyset. Jag stod där ett tag och vägrade gå och lägga mig. Sen drog jag av hans täcke för att se om han hade en orm där, men det hade han ju såklart inte. Då trodde jag att han hade gömt den i hans kalsonger sålänge. haha xD Jag försökte prata med honom och fråga honom om han hade en orm, men han sov ju stackarn så han svarade inte. Jag trodde att han låstades att sova. Natt 3 hade jag typ sagt: Johanna tyst. Eller nåt sånt. 

Imorgon börjar ung08 i kungsan. Jag, Bogdan och Juan tror jag ska dit runt 3. Efter det ska Bogdan komma till mig och sova här. Juste vi har köpt en lounge, eller mamma har köpt den.. men jag älslar den! Jag och Bogdan, mest Bogdan, hjälpte henne att fixa den så hon bjöd oss på lunch i stan. Vi två och Juan åt på tacobar i gamla stan. Juste jag har köpt en mobil också. haha Den kommer väl imorgon eller i överimorgon. Nu ska jag kolla på svärdet i stenen med johanna så vi höres.

   
kolla på loungen... hahaha inte på mig xD

Tagit hål i örat...


Lördag

Hellooooo
Jag hade en jätterolig kväll igår. Idag har jag gjort en liten spontan sak... haha Men jag berättar inte vad, det får ni se själva!
Nu sitter jag och Clara här och försöker bestämma vad man ska ha på sig ikväll, vi ska på en fest vid fryshuset. Äntligen ska jag dansaaa!
Jag funderar på en sak, ska man ta eyeliner före mascara eller tvärt om? Hm... eyeliner först får det bli.
Mitt huvud is killing me och vi chilltaggar med Maxwells fina låt This woman's work. Älska!
Hejdå

Friday

Godmorgooon!

Inatt sov både Clarut (som bor här den här veckan) och Bogge här. Jag gick upp vid åtta och nu gick Bogdan upp också. haha stackarn xD Mitt huvud snurrar just nu haha Vi gick väl och la oss för sent. Nu ska jag vara lite social så vi höres senare!

Chill

God förmiddag

Sitter här och chillar lite galet med Johanna och lyssnar på skön musik. Har precis fixat alla 10 naglarna. Treeeevligt. Tänkte träna Chessy lite nu. Jag skriver mer lite senare.

Tågtur










Tisdag

Godmorgon!

Känns som att jag bara skriver på morgonen. haha Idag vaknade jag halv tio vilket inte alls var bra eftersom at jag ska gå upp kl 6 egentligen. :S

Idag ska jag träffa millie! Hon kommer hit hoppas jag. Det är lite tråkigt att inte kunna gå någonstans och nu när det är dåligt väder vill man ju inte ens vara utomhus. Så jag är fast här i mitt hus. Jag köpte nya skor igår föresten. 200 chiching. haha Jag har letat efter ett par länge nu. Jag slängde dom jag hade på mig och satte på mig dom nya skorna och gick. Dom är också vita, så jag måste sköta dom dom så att dom håller sig vita. Jag ska nog rengöra andra vita skor som jag har och kolla om det hjälper. Jag lägger upp före och efterbild. Nu är det smallville och jag måste gå på toa. Vi höres!

Morgonpigg?

Godmorgon!
Nu sitter jag här igen tidigt på morgonen. Inte en kotte inne på facebook... då är man uppe tidigt! Jag har städat lite i köket och mitt rum. Nu vaknar Johanna också.. men hon stänger inte av väckarklockan... hon måste sova fortfarande.. haha i alla fall så har jag fixat lite i mitt rum och ska fixa lite till när folk i huset har vaknat.
Vad händer idag då? Inte så mycket nya saker än vad som har hänt den här och förra veckan. haha Bogdan kommer hit nångång och jag ska vara hemma med Chessy. Jag har börjat avmaska henne nu så att hon kan vaccinera sig och träffa andra hundar. Det är galet vad hon har växt! När hon kom hit vägde hon runt 4 kilo. Nu, 3 veckor senare, väger hon 7,3 kilo! :O :O Inte konstigt att man får ont i ryggen när man bär henne. haha
Nu tänkte jag spela lite sims för att tiden ska gå och jag inte ska somna. Herrååå!
om en vecka är det the voice-konserten!! Can't wait! :D

Måndag

Godmorgon!
Idag är det regnigt och tråkigt. Jag ska snart gå upp och möta Bogdan i centrum. Sen ska vi träffa Issa, Axel, Elanie och kanske Sonia. Jag vet inte alls var vi ska vara och jag måste ha med mig Chessy.. haha vi får se hur det går.
Nu ska jag äta så vi höres senare ;)

Liiite update

Hej hopp!
Just nu sitter jag själv i hångelrummet medans Bogdan, Elanie, Clara och Johanna är där uppe och fixar panpizza. Sonia va här tidigare också....
Grönan igår va aaaaaaapkul!!! haha Jag åkte saker som jag aldrig ens tänkt åka! haha

Har lite ont i huvudet så ska typ lägga mig ner i soffan.

RSS 2.0