I'M HOLLOW

OMG I'm f*cking hollow!! hahaha
Hej hej! Jag är aptrött. Vi ska bädda och sova snart in tha hälsingland. Clara och jag har suttit här i sängen och kollat på "på smällen". haha Den va asbra!
Imorgon ska vi åka skidor. Det ska bli kul, men jag har sån träningsvärk efter i torsdags, så jag kommer vara sooo dead när jag kommer hem. haha
Ne, nu går jag. Puuuuuss!

Gästis

Godmorgon världen! Therese håller på att packa saker till Järvsö och jag (Clara) har hackat mig in på bloggen så länge. Trots den långa kön och det där med jackan så hade vi, iaf jag, ändå sjukt kul! Tack Britta, Sonia, Jasmin och Elanie!

Det finns inget internet där uppe i norr, så det kommer stå stilla på bloggen i en vecka. Därför tänkte jag berätta en liten hemlis om Therese som ni kan leva på så länge;)
I ettan och tvåan var Tessan riktigt poppis bland killarna. Två coola killar i tvåan var lite småkära så de drog in henne på toaletten och överförr henne med pussar. Jag stog utanför och undrade vad som hände och stackars Tessan visste väl knappt vad en puss var. Dagen efter var hon ihop med båda. Sen kom en tredje och frågade chans. Och en fjärde. Och hela b-klassen. 14 killar senare hade hon slagit alla rekord, och när jag frågade varför hon hdae svarat ja när alla frågade chans, till och med han den där fula, svarade hon Vad betyder chans egentligen?
Okej, killarna var väl något större än Penny, men ändå...

Trevligt..

Jahapp. Nu kom man hem då från festen. Det började med att vi fick vänta två timmar på att få komma in fast än vi var först i kön..
När vi kom in var musiken askass, men det funkade i alla fall. Efter det, när bara jag och Clara var kvar, kom alla bra reggeton låtar och hip hop. :D Haha näst sista låten var You're a Jerk! Och jag blev ööööverlycklig!! haha det är min låt! Arab money kom också! =D
När klockan blev ett rusade alla till garderoben och det blev lite bråk och sånt. När jag äntligen kom fram till garderoben, hittar dom inte min jacka. Jag fick gå in och leta, men hittade den inte. Guess what.. den blev stulen. Två av mina tre mobiler låg i jackan och mitt id kort. Tur att jag har en till mobil alltså.
Så nu har jag ingen jacka till hälsingland.. ja ingen vinterjacka alls egentligen.
Nu är vi jättejättetrötta, så vi ska gå och lägga oss. Vi åker imorgon, så jag hinner inte skriva. Men vi ses om en vecka! Puss puuuuuuss ♥♥

Sportlov och fest

Idag blir det parteeey! Är lite nervös faktiskt... Det ska komma massa massa människor, och vad jag vet är det ganska mycket slagsmål.. men jag tänker nog för mýcket. Det finns massa vakter där som slänger ut så fort dom ser nåt.. så det borde gå asbra! Nu är Clara på tåget på väg till mig. vet inte var hon är eller om hon är framme haha men hon får smsa mig. Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig och träna på en dans som jag ska berätta lite mer om snart.

Oh Yeah!!

I've got the tickets!
Nu J*vlar Clara och Britta ska vi parta!! woooohhooo Jag är sååå taggad!! :D :D Kommer inte kunna sova inatt haha



Fint ute!

Nu sitter jag här igen och ska försöka uppdatera mig lite. Finns inte så mycket att säga egentligen. Allt är bara som vanligt.
Vi har matteprov och So-läxförhör idag som jag har ganska bra koll på ändå. I alla fall matten. So:n är om första världskriget och det är står bara om att tyskarna är så dumma och startade krig mot alla hablabaís hablabaís....
Det är så fint ute. Jag och Johanna med hundar går ut klockan 7 på en promme och det är då solen börjar gå upp. Så himla fint! haha man blir liksom lycklig då. :P
Jag har försökt ta kort många gånger, men jag har bara mobilkameran och min kamera är inte så bra... men ja haha ni ser..
Haha en suddig Penny på promenad
Juste! haha jag gjorde den här bara för att lägga upp på bloggen hahaha
Fint va?! haha
Nu ska jag väl plugga lite. haha Det är 40 min tills jag ska gå till bussen -.-
See ya!

Inte bra...

Jag har gjort bort mig.



Herre min je!!! hahahhahh

Asså förlåt om det är några släktingar som ser det här inlägget nu.. men asså jag skrattar så mycket åt dom här personerna, ni fattar inte!! hahahaha Asså dom tror att dom är så snygga och kan dansa "sexigt" men dom misslyckas totalt och skämmer ut sig istället. hahahahahaha jag kan kolla på den här tusen gånger om hahah han  

kallt!

Asså jag är suuur. Vet inte hur många grader det är, men det är svinigt kallt! Fint, men kallt. Inga tunnelbanor går heller så vi kommer inte till tablan på något sätt.
haha Clara jag gjorde bara lilla matteläxan, orkade inte mer. Vet du hur avundsjuk jag är på dig eller?! hahah Pusspåre!
Nu ska jag åka till skolan. See ya! ♥♥

Bio med Syster

Ändrade planer. Det blev inge Älvsjömässan för att det var för dyrt inträde plus att det tar väldigt lång tid att åka dit och tågen är jätteförsenade sååå.... ja, men vi ses på fredag blir det kul!
Nu ska jag till kista om 5 min och kolla på Valentine's day med Aschna banascha roooompaaaa. Det är första gången vi går på bio själva, så det ska bli myselipysigt. haha Kommer hem om typ 2 timmar. Då ska jag kasta mig in i läxornas värld, så vi ses antagligen inte då... Och imorgon är det Tabla igen, så vi ses antagligen inte då heller... haha
Hej hopp!

Festen blev av

Det blev fest, fest och hundar.. haha om ni fattar...
Först var jag hos Sonia och det var askul. Vi åkte till norrviken för att hyra film och hämta Yasmin, Elanie och Issa och sen åkte vi och köpte pizza. Och vi kunde absolut inte ta en buss till Sonia, så vi gick. typ en kvart gick vi i snö upp till knäna ibland. haha asså Sonia jag säger bara! Du ska få igen! Jag har fortfarande typ stickningar efter kylan igår bara för att du inte tog pizzorna när jag bad dig! När vi kom hem åt vi pizzan, sen lyssnade vi på massa musik och dom ville att jag skulle dansa hahahahah Det gick ju... bra... Men jag tog inte i så det är okej. men dom filmade!!!?? hahahha not ok!
Sen åt vi mandeltårta som var jättegott!
Halv elva åkte jag till club play för att jag skulle möta Britta där. Haha Det var många fina asp-ar där. haha
Det var också askul, men så himla varmt! Not nice. haha Nästa vecka smäller det igen på Sollentuna mässan! Då kommer Jag, Clara, Britta och Sonia dansa skiten ur alla! haha Jag lovar! Tro mig... haha 
Nu ska jag äta frukost och åka till Älvsjömässan där Clara är och säljer smycken. Vi ses senareeee! ♥♥ 

Fest, inte fest och hundar

Hej bloggie!!
Idag snöar det. Inte mysigt alls. man ska stanna inne säger tidningarna. Men jag tänker inte lyssna på dom små pappersbitarna! Sonia ska ha tjejmiddag idag hemma hos henne, så dit ska jag, Mill, Yasmin, Elanie och Issa. Sen skulle jag ha träffat Britta på Club Play ikväll, men jag vet inte om det blir något eftersom att Sonias middag krockar. Jenny kommer ikväll också. Henne missar jag nästan. :( Jenny-Benny, du får inte gå och lägga dig tidigt. Lova!! Jag kommer hem vid elva!
Jag fick veta en rolig sak nu också. hahahah Kan inte säga, men jag blev gaaaanska glad... haha killar....
Jag måste bara säga. Har sagt det tusen gånger men jag säger det en gång till. Penny är så himla söt! Hon följer efter mig heeeeela dagarna och så fort jag sätter mig någonstans till exempel i soffan hoppar hon upp och lägger sig tätt intill mig!! :D så söööt! Nu sitter jag vid Johannas dator och hon har lagt sig i hennes säg. sötinöti! Och Hampus!! Han är också såååå söt! haha Inte lika social och pussig kanske, men han är så himla duktig (ibland) när vi är ute och går. Han drar för det mesta och då ramlar jag ju runt där för att det är så halt, men när jag har sagt åt honom går han nästan som en ängel brevid mig. haha Jag ska börja göra mig iordning lite. Ska åka till Sonia om några timmar, så jag ska börja nu så att jag inte har så bråtton sen. haha Hatar att stressa!

Charmige Schvampeee


haha jag och Penny på promme


Har man ingen kille får man hångla med det man har... hahaha


Penny och jaaaag


Grattiiiiiiiis!!!

GRATTIS SONIA!!!
haha jag kom hem för ett tag sen från dansen och kom på nu att jag inte hade skrivit ett grattis inlägg till Sonutt! Crazy!
Men GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS SONIA PÅ 16 ÅRS DAGEN!!!!! :D :D :D :D :D Någon gång ska jag ge dig det du verkligen vill ha host host.. ge mig några år bara.. hahaha Puss påre!



Bad girl

Okej. Jag är en dåålig bloggerska. Om man ens kan kalla mig bloggerska...
Jag ska snart gå och sussa med my little dvärgshit. haha Då menar jag såklart Benniiee.. Hon ligger och väntar på mig. Idag följde min trogne vän Milkie med mig hem så att jag kunde trä popcorn på hennes popcorn-klänning som hon ska ha på en modevisning i skolan. Det gick väl superbra! Vi hade två dregglande hundar i knäet också haha Imorgon har vi musikhistorieprov OCH Sonia fyller år!!!! :D Jag har lovat att jag ska vara den första som säger grattis till henne, så det blir väckning kl 00, gå in på facebook och skriva GRAAAATTTIS!!!! haha Tror ni jag klarar det?? om två timmar.....
Så. God natt nu. See ya in two hours! ♥♥♥♥♥
hahaha Sonia blir kramad av Isabella(?) på Barky's 09

Inte en kotte...

Inte en enda kotte har kollat på min blogg idag! :O Hur kan detta komma sig? haha
Idag ska jag bara plugga. Jag har en engelskabok tills imorgon, som jag inte har läst ut än. ehmm Men det gör inget för jag ska bara skriva om handlingen och vad jag tyckte om den. Det är lääääätt. haha Julia fyller år idag! :D Grattis säger man till det. haha hur känns det Julia att bli grattad i min famous blogg?? haha
Nu ska jag börja pluggandet. See ya later aligator! ♥

Moi

Just me therese

Wöwöwö

Heeeej alla gottegrisar mina! Hur mås det idaaag? Jag är så hiiiiipe för mill är bäst och border collien är underbar, världens finaste hund efter alou tydligen. Men nu ska jag äta lite gelatingodis, dansa street och skratta, ni vet som jag therese brukar göra
ciaaaaaaooo
Jag therese

Alla ♥ Dag


HAHA

HAHAHAHAAHA GLAD HAHAHAHAHA ALLA HAHAHAHAHAAAHAHAH HJÄRTANS HAHAHAHAHAHA DAG!!! HAHAHHAHH

Yes!

KOLLA!!!!! Jag sökte på border collie på google, ovanligt, och så hittade jag en sida där det stod....
Kolla där det är rödmarkerat! Jag repeterar om det är några som inte ser: Det är en ras som nästan uteslutande är avlad på sina bruksegenskaper som vallhund, dvs en hund som behöver arbeta/sysselsättas även om den inte ska arbeta med djur.

jag har bara läst överallt att man måste valla hablabaís hablabaís.... men här står det ju faktiskt att man KAN aktivera dom på andra sätt också! I'm sooo happy right now!!! :D :D

Friday!

Hej håååå
Idag är det friday! Så himla skönt! Det var en Alla hjärtansdag konsert idag i slutet av dagen. Lika kul som vanligt. haha När jag gick hem från skolan var det två barn i tre års åldern kanske. Ena barnet brottade ner den andra ungen på marken och säger: Oj hoooooppsan, jamlade du? Oh nej jamlade du igen??? hahahahahh Skön unge xD Tre år liksom... haha
Jag tänkte direkt på Sonia och Elanie. Dom höll på sådär hela dagen idag. Sonia slog Yasmin och bad om stryk. Yasmin slog tillbaka. Sonia slog Elanie. Elanie slog ännu hårdare tillbaka. Och så var det heeeeela dagen -.- hahahahah När Sonia slog mig, slog jag inte tillbaka. haha Jag kan inte slåss! Det blir bara en mesklapp på armen eller så säger jag förlåt... hahah

Nu ligger mitt nya plåster på min säng och tråkar. Hon lekte med sin svans för ett tag sen, men hon tröttnade efter ett tag och gick och la sig. Stackarn har fallit för mig. Hon följer efter mig 24/7 och så fort jag lägger mig någonstans kommer hon och lägger sig vid mitt bröst/under hakan/ vid min mage... haha Hon är så sööööt! Och varje morgon kommer hon och pussar mig. på natten kommer hon och ska ligga under täcket, mellan benen. haha Jätteobekvämt men det är hon värd! haha Little Shi tzu. När hon är rolig och dum kallar jag henne shi tzu och när hon pussas och är snäll kallar jag henne dvärg pincher. hahaha Hon var så stuupid idag. Hon tog en toarulle och ville ha uppmärksamhet från mig när jag klappade hampus. Och så skjuter hon in toarullen under soffan och tycker att jag ska ta fram den. haha jag gav henne en annan toarulle, men den var inte rolig. Hon var tvungen att ha den som låg under soffan. Jag fick ta fram den med en lång krok. Då blev hon jätteglad! haha är hon en shi tzu haha fattar ni?? :P

Blöggtörka

Hej. jag tror jag har fått lite bloggietorkie. Jag har ändå inte haft några läxor alls den här veckan, förutom spanskaprov som vi fick reda på dagen innan, men jag har ändå inte skrivit så mycket i min lilla blogg. Inte okej alltså. Nu ligger PennyBenny och väntar på att jag ska gå och lägga mig. Jag måste läsa i mina böcker lite också. jag har smitit från det några veckor nu. haha jag som ska vara så duktig i skolan..... hahah


Mån, tis och ons

Okej nu ska jag fortsätta att skriva om i måndags.
Måndag: Sonia kom till sollentuna station kl 11.15. Jag mötte henne där med Penny. Sen gick vi hem till mig och åt panpizza samtidigt som vi planerade våran gympalektion som vi ska ha. Juste. Innan vi skrev kollade vi på New York Minute med Mary-Kate och Ashley Olsen. Och juste då tog jag sönder tvbänken, eller en skiva som var under tv:n som höll upp VHS-spelaren. Så det tog typ huuuundra år att sätta igång videon och då var panpizzan iskall. -.-
Efter det gick vi till centrum för att "hänga". haha Och när vi sätter oss i mitten. Vem kommer då????? hahahahahahahhhhaah ÖÖÖÖGONNEEEEEEEN!!! hahahhahhah Ni vet inte, men Sonia och jag vet xD hahahah
Det var skitenrolig! Efter det åkte hon hem och jag gick hem. Så.
Tisdag: Då var det nationella direkt på morgonen. Inte kuuuul. Jag hann inte ens klart! Det jag gjorde kändes i alla fall bra. Sen var det väl som en vanlig skoldag antar jag.... Efter skolan gick jag, Sonia, Yasmin och Issa till mig för att gå ut med vovvisarna. Efter det åkte jag och Sonia till Issa för att hämta pengar. Hon har väärldens sötaste lillasyster!! haha Men hon ville bara krama Sonia inte mig! haha är jag läskig kanske xD Vid halv 6 åkte vi till upplands väsby centrum för att äta på Subway för fösta gången i mitt liv. haha Det var aaaaasgott!! yuuummie! Jag var fortfarande hungrig efter en halv macka hahah Sen var det öppet hus på Vilunda som gällde. Vi var där kanske 5 min. hahaah Det var liksom inge bra tycker jag eller någon annan, så vi gick. Precis innan vi gick in i huset mulade Sonia mig, idiot, men då kom Elanie och typ dödade Sonia haha så det var bra. haha
Onsdag: Idag var en helt vanlig skolag också. Vi åt jättemycket på hemkunskapen, så vi skippade skolmaten och gick och köpte red bull.... eehh haha aja När Sonia och jag kom tillbaka till skolan var det 25 min tills vi började, så vi gick en "liten" omväg... haha Hela vägen gick vi och försökte komma på först gamla låtar som vi lyssnade på typ i 5:an/6:an. Vi kom fram till: My humps - Black eyed peas, Hero - Mariah Carey och My boo - Alicia Keys & Usher. Efter det försökte vi komma på så många Britney låtar vi kom ihåg från lääänge sen. Inte dom här nya, dåliga utan dom gamla godingarna. Vi kom fram till många haha t ex Everytime, Crazy, Stronger, Toxic med flera... haha Sen kom vi till skolan och mötte Yasmin, Elanie och Issa. E och I började brottas och mula Sonia som vanligt haha Yasmin filmade och jag gick efter och asgarvade hahaha Rätt åt dig Sonia! JUSTE!!!! JAG GAV SONIA PAYBACK FÖR ALLT HON HAR GJORT!!! JAG SLÄNGDE HENNE I SNÖN!!! hahahah Stolt!! I alla fall så höll dom på där ett tag och sen var det dags att gå till lektionen. När vi slutade sen tvingade Sonia mig att ta en buss för att se om hennes lover var där. Var han där?? Nej! Såklart inte. -.- jag tog i alla fall bussen till centrum och köpte godis till imorgon. Jag träffade Julia och Marie där också som skulle göra samma sak. haha vi träffades på toaletten xD När jag kom hem klockan 5 gick jag direkt ut med hundarna. Nu sitter jag här in my room. Ska hjälpa till med maten nu så hej dååååå!
Imorse innan jag gick hemifrån låg mina sötnosar brevid varandra och sov. ♥

HAHAHA Si!!

Hej hopp!
Nu sitter jag här igen med en liten hund precis brevid mig. Alltså vilken dag!! hahaah
OBS! Den här dagen skulle jag skrivit om igår, men jag hann inte klart.

Sonia kom hem till mig vid 11 och
Okej jag skriver mer imorgon. Jag och Julia sitter och skriver om gamla minnen från mellanstadiet. Får inte missa asså jag döööör av garv här! hahahhahah Vi ses imorgon! God natt!

Penny-lane

Godmorgon!
Natten har varit wonderful! Jag gick och la mig och Penny hoppade upp. Först låg hon vid mina fötter, men efter kanske 2 min kom hon och pussade mig och la sig vid min hals. Sen kröp hon under täcket och sen la hon sig vid halsen igen. haha
Jag vaknade vid 5 på morgonen och släppte ut henne på tomten så att hon kunde kissa om hon ville. Hon gjorde aldrig det, så vi gick och la oss igen. Kl åtta ringde mobilen och jag släppte ut henne igen så att hon kunde kissa, men nej. Hon sov hos mig heeeela natten. Cutie!!
Precis när hon kom in igen från tomten hoppade hon upp i Johannas säng och..... kissade! hahahaha Mjukt och skönt ska det va! Jag gick och duschade för någon timme sen, och då hörde man henne utanför stackarn :P Nu ligger hon precis nedanför mig och sover. Vi ska snart ta en liten prommis när Sonia kommer. Skriver mer dåååå...









Haha Hampus väntar på sin nya kompis









Det är minst 1,30 meter mellan Hampus skutt haha

Överraskningarna!

1. Igår fick jag ett jättejättefint skåp av min kära moster. Tyvärr har jag ingen bild på den haha men jag har alltid älskat skåpet sen det kom till min moster. Den ska stå där akvariet står nu. Åhh jag älskar det!! Tack så mycket Lotta Potta!!

2. MIN MOBIL ÄR TILLBAKA!!! Vi har äntligen hämtat min mobil från dom som hittade den. Den fungerar precis lika bra som den gjorde innan. Alla låtar är kvar och alla värdefulla sms som jag har velat spara från speciella personer. Så tack till er som hittade den!



3. Igår väckte pappa mig och sa att vi skulle vara..... hundvakter!!!! och nu är hon här!!! Hon har varit hos oss en gång tidigare när hon precis hade kommit till Annas kompis. Det är en liten Shi tzu blandras. Jag tror att det är lite griffon petit brabancon i henne. Jättesöt är hon! Och haha hon har lite underbett så hon ser ut som en engelsk bulldog ibland när läpper råkar komma innanför tänderna hahaha Penny-Lein heter hon, men kallas Penny. I'm SOSOSOSO happyyyy!!!






Penny när hon var här första gången när hon var kanske 9 veckor:


Fler bilder kommer imorgon. Kameran har slut på batterier och hon syns inte så mycket eftersom att det är mörkt och hon är svart.. hehe


200 frågor

Sonia tvingade mig att svara på "några" frågor -.- haha

1. Är du kär? Vem är inte kär?? haha
2. Har du snusat? Nope
3. Har du fimpat en cigg på nån annan? haha nej
4. Har du legat i sängen bredvid en kille? haha aa
5. Har du blivit dumpad? I trean haha
6. Har du blivit slagen allvarligt? Nej
7. Tar du droger? Nevva evva 
9. Har du pussat en tjej? haha nej
10. Hatar du någon? Jag kan inte hata haha
11. Älskar du någon? Njee
12. Har några av dina vänner svikit dig? japp
13. Har du djur? Fiskar, hund och kanin
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? Haha jaa
16. Gillar du orange? nee
18. Har du nån sjukdom? nej
19. Har du skämt ut dej för den du gillar? HAHAHHAH AAAAA
20. Har du en gris? Hampus är väl en gris? Eller?
21. Har du en plattång? japp, men Johanna har tagit den för alltid.
22. Har du en bror? Nej
23. Har du sjukt bra humor? Jag älskar den! hahaha
24. Är du brunett? Nej
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? Nej fort ska det gå!
26. Har du varit i Asien? Nej
27. Har du en hund? Jaaaa
28. Har du skilda föräldrar? Neej
29. Har du gått på simskola? Aa
30. Har du sagt bög till en kille? hahahaha aaa
31. Har du sagt fitta till en tjej? Nope
32. Har du fuskat? Kan inte fuska. haha
33. Har du en teve på ditt rum? Nope, eller jo man kan koppla in en sladd... haha
34. Har du lunar? Aldrig haft
35. Har du MSN? Haha aa
36. Har du en syster? 3 underbara systrar!
37. Har du bruna ögon? Nej
38. Gillar du att fota? ja ibland så
39. Har du sett dig själv brinna? aa haha försökte bränna upp mitt hår en gång xD Inte med flit såklart..
40. Hjälper du dina vänner? Såklart!
41. Gillar du tacos? Jaaaa
42. Tycker du att du är söt? Hell yeah! haha
43. Har du dansat? Har dansat i snart 12 år, så ja jag har dansat. haha
44. Har du spelat fotboll? aa i helenelund
45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? hahah aaaa absolut!!
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Njeeee
47. Har du ätit sniglar? nope aldrig i livet!
48. Äger du en locktång? jappapidoo
49. Gillar du att tugga tuggummi? Tycker det är lite gross, man tuggar på samma sak i flera timmar, men jag  gör det.
50. Borstar du tänderna varje morron och kväll? jaaa!
51. Gillar du kläder? Jupp
52. Hatar du falska vänner? Ja! Vem gör inte det?
53. Gillar du räkna matte? Ibland :p
54. Älskar du någon nu? haha nee
55: Har du gråtit inför en vän? aa det har jag
56. Kan du sjunga? haha njaa vet inte xD
57. Har du sett nån död? nope
58. Säger du vad du vill? oftast
59. Svär du mycket? Nja om jag vill svära så svär jag haha
60. Vad är ditt hela namn? Therese Cecilia Holmberg
61. Kan du tala spanska? Lite grann
62. Är du kortare än 1.60? haha jag är 1.60 :P
63. Älskar du sommaren? JAAA!!
64. Älskar du vintern? NEEEJ!!
65. Har du mer än 6 par skor? Vet inte... tror det...
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? ehh JA!
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? nej
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? aa
69. Gillar du att städa? aa faktiskt med lite skön musik i bakgrunden
70. Gillar du att sova länge? Ja om det behövs
71. Har du vart med om en olycka? nej faktiskt inte
72. Är du förvirrad? Hahaha aa lite kanske xD
73. Har du mer än 6 par byxor? haha aa
74. Har du förlorat en vän? ja det har jag
75. Gillar du att shoppa? när jag har pengar så :D
76. Har du varit i paris? No
77. Gillar du ormar? Nej!
78. Klarar du dej själv? Aa det tycker jag verkligen.
79. Har du lagat mat? aaa mååånga gånger
80. Är du klantig? Ibland haha
81. Har du foppaoffler? Nej haaaatar dom!
82. Har du mer än 20 låtar på din data? aa det har jag...
83. Sminkar du dej innan skolan? Direkt när jag vaknar
84. Har du träffat en kändis? aa det har jag
85. Har du mer än 7 par nagellack? aa det har jag
86. Har du busringt? HAHAHAHHAAHHAAHAHH AA
87. Har du skällt på din bror? Har ingen bror :(
88. Har du en vän som skiter i dig? Nej
89. Har du velat göra saker men vågar inte? Jag vet inte :O
90. Sover du med nått gosedjur? Nej haha
91. Har du åkt nånstans utan att du får? Nej
92. Vill du bara bort ibland? Ja det händer
93. Har du tältat? aa när jag var 6 år tror jag hos min granne haha det var massa spindlar i hela tältet! haha
94. Har du bränt dig? aa när jag var 2 år brände jag hela handflatorna :p
95. Har du lekt med levande ljus? nej
96. Har du lekt anden i glaset? vad är det?
97. Skäms du ibland? Nee har kommit över den perioden
98. Bor du i skåne? Nope
99. Gillar du hip hop/rap musik? Japp :D
100.Är du på sista frågan nu?  ehh neeej...
101. Är du singel? Yupp
102. Har du åkt flygplan nån gång? aa
103.Har du kul just nu? Frågorna börjar bli lite tråkiga haha
104. Är du blyg? Nja, börjar bli bättre :P
105. Har du svarat ärligt på alla frågor? aa
106. Vad har du ätit idag? Karins Lasagne
107. Har du cam? Nej
108. Vilken film såg du senast? Shall we dance
109. Och med vem var det? Mamma, pappa och Humpe
110. Brukar du lita på folk? Har svårt för det tyvärr
111. Har du blivit sviken? aa många gånger
112. Vad är din största önskan nu? Att få köpa min border collie!
113. Vem saknar du? Många
114. Vem vill du ringa just nu? Pratar redan med Sonia xD
115. Och varför? För att hon ringde hahaha
116. Hur ofta sitter du vid datorn? Ganska mycket
117. Vad har du gjort idag? Varit hemma bara
118. Vad var det senaste du köpte? En typ längre skjorta från H&M
119. När var det? förr förra helgen kanske
120. Vilken affär var det? H&M
121. Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? Kan inte spendera så mycket för att jag lägger mycket på hunden, men kanske 2 hundra.
122. Är utseende viktigt för dig? haha ja ganska xD

123. Har du någon vän du litar på till 100%? aa
124. När var du i skolan sist? I fredags
125. Är du blond? Japp
126. Vill du vara blond? haha aa
127. Vad ser du fram emot? Att få köpa min hundini!
128. Har du smink just nu? aa
129. Vad har du för kläder just nu? Jeans, ett linne oh Johannas Adidas
130. Vart sitter du just nu? I mitt rum
131. Om du kollar till höger vad ser du då? ut
132. Vad vill du ha just nu? Min hund xD
133. Gillar du simpsons? Nej
134. Har du blogg? haha ehm aa
135. Favorit färg på kläder? Vet inte, typ svart, går kanske rosa...
136. Senaste låt du lyssna på? Insomnia - Craig David
137. När grät du senast? Igår
138. Och varför? För att det är lite jobbigt just nu.
139. Har du slagit en kille mellan benen på allvar? haha ne. Jag kan inte slåss xD
140. Förtjänade han det? Nej ingen förtjänar att bli slagen
141. Ett datum du alltid kommer minnas? 5 Juni, 22 maj
142. Varför just de datumet? haha 5 juni= dagen jag träffade my ex på en fest och 22 maj= my ex's födelsedag.
143. När fyller du år? 13 Juli
144. Hur mycket pengar har du nu? Inga alls just nu :(
145. Vart får du pengar ifrån? Studiebidraget
146. Är du bortskämd? Nej det tycker jag inte
147. Vill du ha barn? haha inte just nu xD
148. Är du oskuld? Japp
149. Vad hade du för skor idag? Gympaskor
150. Vad heter du på bilddagboken? har ingen, men när jag hade hette jag colaarm hahah
151. Något du vill göra just nu? Ha min hund i min famn och klappa henne haha
152. Bråkar du och din mamma? Nej
153. Älskar du din mamma? Såklart!
154. Vem är 6e online på msn just nu? Julia M
155. Hur många är online på msn? 8 st xD
156. Hur många är offline? 82 st
157. När går du upp när du ska till skolan? kl 6.00
158. När börjar du skolan på morgonen? 8.15 och på tosdagar 9.15
159. Har du fått något mvg? aa faktiskt :D
160. Har du fått något vg? Måååånga haha
161. Har du fått något g? Japp
162. Har du fått något ig? aldrig!
163. Har du legat på sjukhuset senaste halvåret? nej aldrig
164. Varför? för att jag är försiktig och gör mig inte illa... haha
165. Hur mår du just nu? Håller på att bli frisk, men är fortfarande helt slut och trött
166. Älskar du din familj? Ja det gör jag :)
167. Hur ofta duschar du? varje dag till varannandag.
168. Kompisar, är det viktigt? Ja det är väldigt viktigt.
169. En person du saknar? Många
170. En person du skulle kunna göra allt för? Johanna
171. Chattar du med ngn just nu? aa
172. Vem? Sonia
173. Vad pratar ni om? Inget just nu
174. När fick du en kram senast? Imorse
175. Och av vem? av mamma
176. Vad föredrar du, smsa eller ringa? smsa
177. Hur många smsar du med nu? Inga just nu
178. Vad är klockan just nu? 16.08
179. Är du mörkrädd? nej
180. Har du varit på liseberg i år? Nej aldrig
181. Beskriv dig själv med tre ord? Rolig, töntig och konstig
182. Är du allergisk mot något? Människor som ljuger
183. Tar du mediciner mot något? nej
184. Vad har du för mobil? sony ericsson
185. Brukar du dricka alkohol? nope
186. Dricker du för det är gott, eller för grupptrycket? dricker inte
187. Hur många hus har du bott i? en lägenhet i stan och en villa
188. Vad har du för färger i ditt rum? Vitt, typ guld
189. När ska du sova? Om några timmar
190. Har du haft utegångsförbud? En gång för att jag ville ha det
191. Ångrar du något i ditt liv? HAHAHHAHAH AAAAA
192. Var du en sprucken kondom? Ne det tror jag inte haha
193. Älskar dina föräldrar dig? Självklart ;)
194. Har socialen lagt sig i ditt liv? Never
195. Vad är det för år? 2010
196. Vad är det för månad? Februari
197. Anser du dig själv som smart? Nej verkligen inte! hahahah
198. Vad brukar folk kalla dig? Massa! Tönt, Terris, Blondie, Tessan, Therese haha you know xD
199. Är du en bitch? Jag? hahaha näe tror inte det xD
200. Sista frågan, var dom här frågorna roliga? Näe inte så..


Ringleader man

Hej hej hallå!
Idag har jag inte gjort så mycket. Bara läst min bajsengengelskabok och bytt pelles låda. Sen har jag chattat med Sonuut som ni såg i det förra inlägget... haha
Snart snart snart kommer jag berätta dom tre stora nyheterna. Den tredje har inte blivit sann än, så fort det händer tar jag kort på i alla fall två av överrakningarna och lägger upp här.


Sonia, Viktor och Mill från barky's 09

sister from another mister

HAHA kolla vårat samtal på fb! :P (de sonia som skriver föresten)

 

11:39Therese

zzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

11:39Sonia

zzzzzzzZzzZZzzZZZzzzzzzzZZZZ
hahaha du kan aaaaldri få mej att somna!

11:40Therese

oh no!!

11:40Sonia

hahahaha
har aaaaallti kul med dej! :):)

11:40Therese

äsch då! .P

11:40Sonia

o jae seriös .9
:)*
hahahaha båda skrev fel på smiliesen!
hahahaa

11:41Therese

haha båda gjorde gubbarna fel xD
hahahaha

11:41Sonia

AHAHAHHAHAHA
vi e alldeles för liiika xD

11:41Therese

hahaha tss

11:41Sonia

hahahahaha
måååste lägga upp på bloggen!
xD

11:42Therese

hahahahah
gör det du xD

11:42Sonia

aa precis efter att ja skrivit att ja inte kmr skriva på bloggen på ett tag -.-
ja lägger de på din blogg ist
hhaa!


asså haha de går inte att förklara men när vi säger saker o gör saker gör vi de på saaaamma gång asså de aaalltid så!!! hahahaha ja kmr ihåg sist när ja va hmos tessan då sa vi o gjorde samma saker fleera gånger i rad hahaha ! älskarej siiistaaah! <3

//
Soniiz


omg ja känner mej tjock på den här bilden ... dumma jacka -.-


haha vi har verkligen inget liv haha älskar oss <3


lite music

Igår letade jag efter lite låtar och hittade några jag letat efter flera år och några halvnya. :P Enjoy!

Busta Rhymes, Lil Wayne och Jadakiss - Respect my Conglomerate



2 pistols, T-pain, Tay Dizm - She Got It


Kanye West & T-Pain - Good life


Alicia Keys - Empire State Of Mind (Part 2)


Terror Squad, Fat Joe, Remy - Lean back


Timberland, Justin Timberlake, Jay-Z - Give it to me


Craig David - Insomnia

Man kan aldrig vänta för länge!

Jesus vad jag mår illa. Jag kom på nyss att jag inte har ätit någonting alls idag. Så nu har jag gjort lite köttbullar och potatis med lingonsylt och brunsås. haha Gott som satan, men jag mår fortfarande illa och är jätteyr. :S :S
Jag orkar inte ha något ljud på. Jag är fortfarande jätteglad! Men ni får inte veta ikväll, utan imorgon. haha Vad jag är elak! Det är tre saker jag ska berätta..... 3 jättejättedunderpositiva saker! I can't wait to tell you! Eller jo det är precis det jag ska göra... haha Varför jag inte berättar nu är för att en av grejerna som skulle hända idag händer imorgon istället. haha och jag ville lägga ut bilder! Annars är det inge kul ju. Nu ska jag äta vidare. Ching!

Glaaaaaaaad

Jag ska skriva mer senare jag lovar, men jag är så himla glad! Den här dagen är verkligen min dag! I'm sooooo happy! Jag ska göra en samanfattning om det ikväll men åhh jag är så lyckliiiiig!!! hahah


Lite update

Förlåt att jag inte har skrivit nåt idag. Är lite deppig... Jag gick till skolan idag och det gick väl, men jag var extremt förskyld och trött. Jag har inte varit så  här förskyld på hur länge som helst. Jag hatar att inte kunna andas med näsan. Man ser så korkad ut när man går runt med öppen mun som en hund. Efter skolan blev jag attackerad av Karls snöbollar. Varför han bara kastade på mig vet jag ej haha men det gjorde han i alla fall. Jag gick hem, kom på att jag inte hade någon nyckel, gick tillbaka till centrum för att hämta Johannas nyckel och sen gick jag hem igen. Kollade lite på Simpson, åt lite godis, och tog det lugnt bara. Vi har ett "tonåringsrum" nere där vi kan vara med kompisar för oss själva. Det är väldigt skönt! Jag har inte användt det så mycket hehe men idag satt jag där ett tag och bara njöt. Här uppe är det ljud överallt. Det finns ingen internetuppkoppling där nere heller, så det är bra om man vill komma bort från datorn lite. Johanna och jag var ensamma hemma, så vi gick till centrum med Hampus och hyrde Sommaren med Göran. haha Den är askul! xD Medan jag stod utanför och väntade på att johanna skulle hyra filmen ville jag testa om Hampus kunde träna lite ute. Så jag testade först dom enklaste, sitt, sitt vackert, give me five, give me andra five, give me ten. Sen testade jag lite att han skulle gå fot och backa i fot och han var jätteduktig! Jag trodde inte att han kunde överhuvudtaget koncentrera sig utomhus. Men tydligen! Och jag blev jätteglad för det var en tjej som gick förbi och sa att Hampus var jätteduktig och att han kunde mycket. hihi Såklart bara skrattade jag för att jag blev lite generad, men jag tackade och log resten av promenaden hem. Tänk vad små komentarer kan göra mycket. På kvällen har Johanna och jag tagit lite kort haha vi sminkade oss och tog lite foton. Efter det kollade vi på någon "skräckkomedi" som handlade om jättestora datagjorda spindlar som tog över staden och åt upp alla. Den var varken läskig eller rolig. När pappa kom hem vid halv 11, kom han hem med fetaste godispåsen och en jättebra hundtidning med tips om yrken inom Hund och olika gymnasier med Hundlinjer. Har bara bläddrat igenom den änsålänge, men jag ska läsa lite mer imorgon. Det som gjorde hela tidningen var ändå framsidan. Det var en stoooor bild på en Border Collie!! haha Jag blev överlycklig haha Dom är så otroligt vackra hundar.

Här kommer lite bilder från kvällen...

OBS! Alla bilder är oseriösa! haha jag menar det!




hahahah I Am Always watching you!!






haha jag fick in foten i skrivbordet :p






I'm a Gangstahhhh...


... noooo I'm not a gangstahhhh, I'm a little innocent girl...



...nooooo!! I'm a Ninja!!


Så haha lite sjuka bilder.

God naaaaatt!! ♥♥♥

Timberland remix

Remixen The Way I Are - Timberland, Keri Hilson:


haha hittade den här remixen av The way I are. Måste erkänna att den är lite bättre än orginalet faktiskt haha roligare i alla fall... :p

Orginalet The Way I Are - Timberland, Keri Hilson:

MVG!!!!!

WWOOOOOHOOOO!!!!! Jag fick MVG i ett engelska arbete!!! Första gången typ man får MVG av Barbrowich!!!! :D:D:D:D:D

Svampbob!! Yey!

NU BÖRJAR SVAMPBOOOOOOB HAHAHAHA SÄTT PÅ TV:N! DET ÅÄR AVSNITTET NÄR PATRIK ÄR SMART!!!! HAHAHAAA

 

Snö, snö och ännu mera snö...

Herre min je vad det snöar ute! Man ser nästan ingenting förutom snö. Jag gick hem efter lunchen för att jag mådde/mår pissdåligt. Bättre än igår, men jag tänker såhär. Okej, jag hade nog kunnat genomlida den här dagen, men då hade jag absolut inte orkat med imorgon. Därför vilar jag upp mig idag och kommer imorgon. Dessutom måste jag bli jättefrisk till på tisdag när vi ska sitta i aulan i tre timmar och skriva en svenskauppsats i nationella. Och om jag ska orka måste jag vila upp mig och bli frisk. Jag fick äta min Karins Lasagne som pappa köpte igår i alla fall! haha Mill känn dig avundsjuk! Den var gooood! När det är reklam i Extrem home makeover ska jag ta glass, varma hallon och banana! haha Det är så sjukagott, men det är tråkigt för det tar slut så snabbt :( haha

Jag fick ett mejl från Costan idag också om att det inte blir någon dans pga vädret och tågen. Det var rätt skönt faktiskt. Jag är ju sjuk och det skulle vara rätt jobbigt att ge sig ut i detta äckliga väder för att sitta och kolla på när andra får dansa och ha kul! haha

22.22

Sonia ville att jag skulle skriva bara ett inlägg till idag, så det är klart att man uppfyller sina läsares önskningar! Imorgon ska jag ta mig till skolan hur jobbigt det än är och hur dåligt jag än mår. Sonia är ensam där och har fått vara det i två dagar nu. Inte okej! Mill har ju också varit hemma. Inte okej! Varför har vi inte suttit och chattat hela dagarna mill!!!! Hallå!!! Vi kunde ju övervakat varandra heeela dagarna ju! Vi kunde sagt vad vi åt... vad vi gjorde... varför vi gjorde som vi gjorde... hur vi kom på idéen att gör det vi gjorde... haha
jaja godnatt nu

GLÖM INTE ATT ÖNSKA 22.22 NU!!!!!!

Vem har tråkigt?!

Usch vad jag är nere. Är det bara jag som har otroooooligt tråkigt?? Jag har legat i soffan precis hela dagen och väntat på att pappa ska handla. Han kom hem kanske vid fem efter att ha skjutit upp det hela dagen. Jag bad honom att köpa glass, bananer, frysta hallon som jag ville ha som sjukmat idag. När han äntligen kommer hem med det får man äta något av det? NEJ! "Efter maten" åhhhh jag har väntat heeeela dagen och så säger pappa att jag är hetsig och att jag tjatar mycket. Men hallå! Jag var hungrig ju. Klart man försöker skynda honom lite. Men direkt efter maten ska jag bli tjockis och äta maaaassa glass med frysta hallon som jag värmer så att det blir varma hallon och bananer. Jag gillar inte bananer egentligen. Eller jo, all slags form av banan FÖRUTOM vanlig banan. Eller jo, om dom är gröna. Men inte gula bananer. hahah
Och vi måste vänta tills mamma kommer hem innan vi/pappa börjar med maten, så det kommer ju ta några år innan man får någon mat i detta hus. -.- Men jag ska nog ta en till grön banan, det får jag äta i alla fall! haha


Shieeeet!




Jesus vad det snöar! För någon timme sen snöade det inte alls! :O :O

Miss!!

När jag var vidd det 99:onde inlägget tänkte jag att jag skulle skriva om mitt hundrade inlägg och säga att det var hundra inlägg sen jag skaffade den här bloggen, men jag glömde det hahaha så nu är jag på det 107:de inlägget istället -.-  duktigt therese... duktigt...


Hund hund hund hund!!!


Den här låten kommer från Babe, ni vet filmen om grisen... hehe

Jag har alltid älskat filmen för att det för det såklart är djur med och border collies, men den hade absolut inte varit lika bra om den inte hade så bra musik till. Jag börjar nästan gråta varje gång jag hör den här låten ovanför och jag ryser i hela kroppen. Jag får upp massa bilder från när Fly och Rex, gårdens border collies, ska valla in alla fåren och dom hjälps åt och i slutet när Babe vallar fåren och alla i publiken blir jättechokade att en gris kan valla, man känner sig så himla stolt på något sätt då. haha Det känns som att det skulle kunna vara jag som var husbonden. Inte för att jag vill bli bonde, men att alla tycker liksom att det är väl kul med hundar, men det är inget arbete. Medan jag vet att jag verkligen vill det här och den enda som tror på mig, är jag själv. Nu kommer kanske alla jag känner neka till det här, men jag känner att det är så. Det är klart att jag får stöd, men det är liksom ingen som riktigt riktigt tror på mig. haha Nu låter jag jättedeppad det var inte meningen alls. Jag är inte olycklig på nåt sett över det. haha Jag vet att det har blivit många inlägg om hunden som inte finns, som jag bara drömmer om, men alla har drömmar. Jag drömmer om att ha en hund att tävla med i freestyle och kanske valla med. Tyvärr vet jag inte var man kan gå kurser i vallning, men jag hoppas att det kanske finns på den kenneln jag köper hunden på, eller att jag får reda på det undr gymnasiet. Who knows??

Jag vill gärna ha kanske 3-4 hundar i framtiden. Såklart Chessy, som hon för tillfället heter, som mska vara en border collie. Sen vill jag ha, just nu i alla fall, en Amstaff som ska heta Mario, en Saluki som jag ska avla som mkanske ska heta Tindra. Sen vill jag ju såklart ha min sheltie, Cindy, som jag velat ha sen 5:an. haha This is my plans. Det skulle va kul att ha tre fina graciösa tikar och så en cool ful amstaff-hane som kan skydda mina flickor! hahaha  

 


  

Är det inte skitbra hundval!?

Alla bilderna är lånade från google.se


030210 - onsdag

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv - 7th heaven eller för dom som inte kan engelska - djunde himlen. haha
Jag åt ganska nyligen och efter att jag hade ätit klart kände jag mmig jätteyr och höll på att svimma plus att jag var/är ensam hemma, så det var lite läskigt men jag la mig ner och hade fötterna i vädret ett tag, å det gick över haha
Jag vet inte om mdet kan bero på att jag kollade på riskförlossningar på tv och det var ett barn som föddes med tarmarna utanför kroppen. Jag fattar inte att jag kunde äta samtidigt! haha Jag är ändå ganska lättäcklad... eller hur mill?? haha
Föresten så blev det inget öppethus idag på Vilunda. Det var tydligen nästa vecka. Sonia, var det den här helgen Kamrans skola har öppet hus?

Nu ska jag byta program, sötsurfa på blocket efter hundar och läsa lite om bordercollien. Jag vill ha henne nunununu!!! Ni förstår inte hur mycket jag längtar efter henne. Och hon finns inte ens eller är inte alls planerad att finnas än. haha Men kan ni förstå att om 1 år och några månader har jag en liten border collie valp som springer runt här och är heeeelt galen. Jag drömde om när vi kom hem med henne inatt. Det har jag gjort flera nätter, men.... haha Först bar jag in henne i huset och lät henne lukta och göra sig hemma där nere, sen bar jag upp henne och så fick hon träffa Hampus som var jättespänd. haha Plumpen! Mmen det gick bra. Sen sov hon i min säng på natten. Efter det slutar drömmen. Jag hoppas verkligen att drömmen blir på riktigt om 1 år och att jag fortfarande är lika insatt i hundar och att träna hund som jag är nu.

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas (inte) att jag blir frisk imorgon. Jag ska på öppet hus då efter skolan på Vilunda Gymnasium med Sonia, Yasmin och Elanie och kanske några fler det vet man aldrig. :P Det ska bli kul. Sonia har övertalat mig att äta på Subway eftersom jag aldrig har gjort det, så mina sista pengar går åt.......food. -.- haha Hoppas för dig Sonia att det är gott!! <3

Godnatt i alla fall. Sov gott och dröm söta drömmar om mig! hähä Det är min vanliga godnatt fras till alla jag känner....


Sjuuuuuk

Idag gick jag upp på morgonen, kl 6, och duschade gjorde mig i ordning som vanligt. Jag var lite nervös för mitt No prov som vi hade idag, helt normalt. Sen när jag nästan var klar kände jag att jag inte alls mådde bra. huvudet värkte, jag kunde knappt hålla ögonen öppna, förskyld, ont i halsen och frös som en galning! Jag började med att hoppa över gympan för att jag trodde att vi skulle åka skridskor igen, vilket dom tydligen inte gjorde. I alla fall så bestämde jag mig för att gå till No:n för att göra provet och känna efter om jag skulle åka hem eller inte. Provet gick väl sådär. Det var jättesvårt att koncentrera mig för all huvudvärk, men jag gjorde så gott jag kunde. Efter provet skulle pappa åka från sitt jobb och hämta mig. Medan han åkte bil till skolan satte jag och Sonia oss nere i B:s korridor hos Yasmin och Elanie. Där höll dom på (Sonia började) att kasta massa sudd och batterier(? haha) Jag kunde inte skratta så mycket för att jag inte alls mådde bra, Juste jag glömde säga att jag hade feber också, så jag var kanske lite boring... xD
Sonia började brotta ner Elanie och så kastade Yasmin en sak som råkade träffa Elanies tandkött, så att det började blöda. Sen kom pappa och körde mig hem. Anna hade vaknat och hon skulle åka iväg på våffellunch, så jag blev ensam hemma. Pappa var hemma, men han åkte iväg och jobbade. Efter det har jag sovit och hört maaaassa skvaller från FBI. HAHAHHA Inte roligt skvaller dock, eller jo det var ASKUL skvaller!! hhahha
Jag har fruktansvärt ont i huvudet och ska gå och dricka lite hemmagjord coca cola med is i som ska kyla ner mitt lilla huvud. ÅH NU KOM NÅGON HEM!!!! YEY!!!! Det var Johanna och hennes killkompisar -.-


HAHAH Bild tagen från Sonias kamera haha Den är tagen från skavsta flygplats påväg till Sicilien på klassresa. Obs! Sonias fläta! hähä


Jag svär!! Jag är inte sjuk!!!

Anna ringde till pappa och när Johanna och jag, som satt och åt mat, hörde det började vi skrika....

Jag och Johanna i kör: ANNAAA KOM HIIIIITT!! ANNA BANANRUMPA KOM HIIIIIIT!!!!!
Jag: 1, 2, 3 Anna köpte en mp3! 3, 4, 5 Anna kom inte...
Johanna: ...hem! 3, 4, 5 Anna kom inte hem!
Jag: aa! 5, 6, 7....
Johanna: ...hittade du?! 5, 6, 7 Hittade du?!
Jag: aaa!! 8, 9, 10 ehm... ehm.... Siffran efter... 9!!
Johanna: hahaha aaa!! 11, 12, 13 Nu är vi mätton!! ( alltså nu är vi mätta)
Pappa:
Är du helt från vetton?!
Jag och Johanna: JAAAA!! HAHAHHA
Jag: 13, 14, 15 ehm... Anna väger 5 ton!!!!!!
Johanna, jag och pappa: HAHAHHHAH JAAAAA!!!

Haha vadå sjuk humor??

Sen när jag inte ville plugga skrev jag ett sms till mill....

Jag: Åh Millie, ditt hår doftar viol och din halsduk är lika grön som den skönaste mossan. Jag önskar så innerligt att du var här vid min sida vid precis denna tidpunkt! <3
Svar från Mill: Åh Terris! Ditt bajs är som den mjukaste ull, resterna av dina naglar efter du har knippsat dem är somtusen små gnistrande diamanter. Med andra ord: du betyder <3
Jag: (Asså kanske inte så lämpligt att jag skriver det på bloggen men det var ett citat som anna sa precis innan jag skrev det) haha
Mill:
Den här personen, vem du nu är, verkar mycket trevligare än dig Tessan! Du säger aldrig snuskiga ord eller gör hjärtan, du har mkt att lära av den här personen

Haha Sen började det spåra ur totalt! Jag sa att jag hette Ola och va peddo, sen vill jag kalla henne Bert. Ehm jaaa hahah Man gör väl allt för att slippa plugga till prov.... hahah

God natt! ♥


Jag och Millie någon helg tror jag i somras när det var FF hahahaha



HAHAAHHA Johanna och jag i somras tror jag från Annas dator.


Sjuk?! Neeehhee inte alls...

Hej!!!!
Jag har pluggat hela dagen och jag har försökt komma in på bloggen ett tag nu, men det gick inte. Nu funkar det i alla fall så jag ska skriva om några sjuuuka grejer som hände idag HAHAHAH

Mill åkte hem idag från skolan. Inte kul! Plus att hon snodde min örhängeplopp den tönten!! INTE kul! Sonia följde med hem för att plugga till No-provet i morgon. :S
När vi sitter på bussen, vem tror ni kommer!!!?? ahahahah MÖSSAN!!!! Ni vet inte vem mössan är, men det är en kille... Det är bara Sonia och jag som vet, om inte mill är otroligt insatt i alla våra killsnack förstås. haha Jag gör en plan på bussen så att jag ska komma antingen framför eller bakom honom när vi går av på bussen. Sonia skulle springa fram till dörren och så skulle jag komma lite senare så att jag matchade precis när han skulle komma. Planen höll på att förstöras, men hahaha The Lord helpt me a little, så jag kom preciiiiis bakom honom. haha Sonia står utanför bussen och kollar på när jag går bakom honom och ler asfult! hahaha När jag kommer av bussen börjar hon skratta skiiithögt och så ramlar hon i snöhögen bakom, tönt! hahahahah

Efter det är jag lyckligast på jorden och vi går med Marie och Andrea till Ica för att köpa plugg-godis. Innan vi gå in i centrum finns det en jättestor snöhög. Andrea, Sonia och Marie viskade lite innan den kom men jag fattade ingenting för jag var ju så överlycklig för vad som hade hänt innan. Och så känner jag att någon tar tag i mig och jag trodde att Marie och Andrea skulle knuffa Sonia i snön, men så insåg jag att det var mig dom ville ha ner. Så jag började skrika och så låg jag i snön. hahaha Första gången jag hamnar där i år faktiskt! hahhaha

När vi kommer till Ica trodde Sonia att Pannan var där, så vi gick fram för att kolla, men det var inte han så vi gick till godiset. Jag vänder mig om för att kolla igen och vem ser jag?!??!?!!?! FJÄLLIS!!! hahahah Åhh vad vi typ halvt skrek av glädje inne på ica alltså hahaha Andrea och Marie fattade ju ingenting och Sonia och jag var ju uppe bland molnen, så vi kanske var lite dissiga :S Förlåt förlåt för det <3 När vi hade köpt vårat/mitt godis gick vi runt lite i centrum för att hitta dom igen, men dom var borta "/

Haha innan vi skulle ta bussen sa Sonia att hon ville ha något att äta hemma hos mig, så jag tänkte lite. Precis när hon öppnar munnen säger vi samtidigt PASTA!!! hahahha och så fyller jag i med pesto och ost. Så det var det första vi gjorde när vi kom hem. Efter det gick vi ner och pluggade. Host host* haha Ska inte säga vad vi gjorde mer HAHHAAHHAAHAHHAHA Det har med Pannan att göra.................. hahahahahahah

Vi pluggade lite och åt. Sen skulle Sonia hem, så jag gick med henne till centrum. Tyvärr var ingen vi "känner" där :'( hahahhahah

Sen jag kom hem har jag pluggat och pluggat och pluggat lite till. Jag försökte ta en sovpaus, men jag kunde inte somna... hähä Nu ska jag gå och lägga mig. Haha Det här inlägget räcker för en hel vecka såg jag nu. xD Sov gott! Juste jag skriver ett till inlägg direkt efter det här.. ah ni får se vad det  kommer handla om då ;)


Sonia och Alli på Barky 09

RSS 2.0