Chessy, skärpning!

Hej hej!
Idag är det praktik på hunddagis. Ska bli kul, men kallt och jag har ont i huvudet den här dagen också, så det kommer bli jobbigt på stängnigen.. Just nu sitter jag och kollar på nickelodeon haha det är nån tant med gröna glasögon som matar elever på en skola och säger att dom ska göra massa saker. SÅ tråkigt har jag!

Chessy har börjat bli tonåring. Hon rymde till exempel 4 gånger bara igår! Och så har hon bitit sönder laddare till mobiler och datorer, hon har bitit sönder väggar.. INTE OKEJ! Hoppas att hon slutar med sånt snart för nu är hon en pain in the ass faktiskt. Klockan är 10 över och jag ska börja dra mig till bussen. Har bestämt träff vid kiosken på stationen med Nicole 10 i nio. Ses snart! Jag har mycket att skriva om sen när jag kommer hem, men jag vet inte om jag kan skriva så mycket i alla fall.. haha


Alexandra, Nicole, Elizabeth och jag. <3

Inbakad kebabpizza

Helluu! Idag har jag varit i skolan. Jag älskar min skola och alla människor där! Snart ska jag äta en inbakad kebabpizza. haha har aldrig testat det :P Jag och Chessy har varit på valpkurs tre gånger nu och det går jättera! Seaste gången, alltså igår, skulle dom lära sig "fot". Hon är lite envis och tycker att det inte är värt att sitta så tätt intill mig, men jag ska försöka varje dag korta korta pass så kanske hon ger med sig. :D Nu kommer maten. See ya!


RSS 2.0