Septiembre

God kväll!

Jag har börjat gå och lägga mig jättesent nu.. inte okej! Imorgon är det skolfoto dessutom så I need my beatysleep! jag vet inte vad som hände nu, men jag blev typ...ledsen? Jag skulle vilja spola fram tiden typ några veckor eller några månader, kanske ett år och se hur det ser ut då..  nej va jobbigt det blev nu hhahahah jag får sånna dagar eller oftast kvällar när jag  tänker på nåt eller kollar på en film om något jag vill ha eller saknar och så får jag typ ont i magen och blir deppdepp.

jag kan berätta nåt kul istället. Vi har äntligen fått våra djur till skolan! Dom är jättesöta! Jag älskar kungspytonbebisen och leopardgeckobebisarna! Jag hatar ormar, men den, Edelwise tror jag att den heter, va faktiskt jättesööt!! Jag och amalia tog hand och fixade iordning till leopard geckosarna. Det blev jättefint! haha

Nu ska jag nog fixa mig och sova. Det behövs nu! hahaha känns som att jag kan bryta ihop när som helst xD


Bilden felvänd igen.. men jag fattar inte Johannas dator -.-

Ny header

Godmorgon!

Sitter här vid soffan och kollar på The Voice. Jag ska snart åka iväg till praktiken med Chessy. Det är väldigt kallt idag, men det är inga moln och solen är framme, så jag hoppas att det blir lite varmare av solen. Som ni ser har jag en ny header. Det är Johanna som har gjort den. Jag gillar särskilt popcornen på vänster sida. hahaha

Det är ganska mycket som har hänt som jag inte har orkat skriva om och så. Jag och Bogdan har gått skillda vägar, men är kompisar så det är helt okej, Chessy och jag var på valpkurs och hon ägde, vi ska få ormar och andra reptiler till skolan som jag måste sköta om även om jag valde HUND och inte DJURVÅRD och jag och Sonia har börjat dansa dancehall/ragga på The voice streetdanceschool. Det var det jag kom på nu i alla fall..

hahaha fula fula lilla Chessy xD
Nu ska jag börja fixa mig och gå mot bussen. C-ya latah!


Ingen mening

Jag ser faktiskt ingen mening med att blogga längre. Asså visst det är väl kul att ha kvar och titta tillbaka på roliga eller tråkiga händelser eller bara skriva av sig om man känner för det. Jag tycker att det är roligt att skriva liksom andra saker än "hej idag hände det här och det här." asså som jag gör nu. Skriva typ tankar och åsikter. Det jobbiga är att man måste verkligen sätta sig ner och skriva länge och tänka efter innan man skriver något. Men kul är det!

Jag måste göra matte nu för att jag ligger efter lite. Det är så himla mycket man ska göra på typ två sekunder. Och sen, även om läraren har pratat bort hela lektionen, säger han att det är ens eget ansvar at hänga med fast man inte alls fick någon tid av honom. Tokigt..


Praktik hela nästa vecka

Helloo!

Längesen... igen. Det är sjukt faktiskt vad den här dagen gå långamt! Jag gick upp kl 7 imorse. När klockan var 20 över 12 trodde jag att klockan var 20 över fyra. Och det är klockan inte ens nu.

Imorgon ska jag praktisera på ett hunddagis i danderyd. Är sjukt nervös, men jag hoppas att det går bra. Nu ska jag kolla på idolrepriserna. See ya!

Biggest loser

Hola! ¿Que pasa?

Idag.. jag tycker att det är så tråkigt att skriva om vad som har hänt på dagarna... jag var i skolan liksom. Det var kul och jag och mina homies skrattade som attan, men vi hade inga speciella lektioner eller något. Jo, vi åkte och köpte lite blommor till klassrummet, men vem bryr sig om det? haha

Just nu sitter jag och kollar på biggest loser- Sverige. Mycket roligare än det i usa.. Jag kan inte koncentrera mig på att skriva nu. Vi hörs senare ;)


Hemsk natt

Shit. Det var typ en vecka sedan jag skrev senast. Idag är det lördag. Den här natten till idag var hemsk! Hampus skällde konstant i flera timmar och jag kunde inte göra något åt det. Vi har tre stora, alltså riktigt stora, spindlar nere i hallen som jag inte tänker ta bort. Dom är riktiga odjur. Jag tappade rösten för att jag skrek så mycket på att Hampus skulle vara tyst. Hemskt. Pappa tror att det är en löptik ute, men jag vet inte. Han verkade orolig och man såg hur liksom desperat han var.

Därför åkte jag inte på spelningen idag och för att jag inte hittae någon vakt till Chessy som inte kan vara ensam hemma än.

Vid fem idag kommer folk från klassen och ska äta lite middag och bara chilla lite.

Hampus, jag gillar inte dig just nu...

RSS 2.0